Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 3. mart

Treći dan marta, dan kada su rođeni Alexander Graham Bell, koji je uveliko zaslužan što danas svako od nas nosi bar po jedan mobilni telefon, Jessica Biel, po mnogima jedna od najlepših žena na svetu, u Saudijskoj Arabiji otkrivena nafta (koja danas čini 1/4 celokupnog svetskog nalazišta), izašao je prvi broj magazina Time. Zanimljiv datum, zar ne? Današnji dnevni horoskop će Vam reći šta Vas očekuje do kraja dana!

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

Posao

Danas je akcenat na Vašim ambicijama i želji da Vaši rezultati budu primećeni, ali nećete uspeti ukoliko ne pronađete pomoć. Kolege imaju uticaj da ste suviše sitničavi i ”u oblacima”.

Ljubav

Kada je reč o ljubavi, savetujemo Vam da se klonite ljubavnih ”izleta” i flerta sa nepoznatima.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

Bik

Posao

Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod, ukoliko činite mudre poteze.

Ljubav

Osobu koju volite zanimaju Vaše zamisli i u njoj vidite oslonac.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Blizanci

Posao

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na Vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

Ljubav

Budite iskreni prema osobi koju volite, iskažite šta Vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

Zdravlje

Stomačne tegobe.

Rak

Posao

Nailazite na nepredviđene komplikacije, kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo Vas skupo koštati.

Ljubav

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas, bez praznih obećanja i preterivanja.

Zdravlje

Dobro.

Lav

Posao

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće Vam veliku pohvalu, zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

Ljubav

Imponuje Vam flert sa osobom iz bliže okoline, zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod.

Zdravlje

Korigujte ishranu.

Devica

Posao

Sigurni ste u sebe i oslonac vidite u kolegama. Podstičete timski rad i na pravi način delite odgovarajuća zaduženja kolegama. Sreća je na Vašj strani i u kada se radi o finansijskim transakcijama.

Ljubav

Potajno vam se sviđa neka zauzeta osoba. Nemojte nepromišljeno da podstičete flert.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Vaga

Posao

Upuštanje u rizične solucije moglo bi se okončati u vašu štetu. Trenutno stanje na radnom mestu nije baš najbolje i vreme je da predupredite moguće opasnosti.

Ljubav

Manji problemi na ljubavnom planu koje ćete prevazići većom dozom razumevanja.

Zdravlje

Hronične tegobe.

Škorpija

Posao

Ne prihvatajte sumnjivi poslovni predlog. Sačuvajte za sebe svoje kreativne predloge. Bliži se povoljniji trenutak da ih saopštite.

Ljubav

Osoba koju volite kao da je zbunjena nekim vašim postupcima i traži objašnjenja. Razjasnite stvari na vreme. Nemojte ništa gurati pod tepih.

Zdravlje

Napeti ste.

Strelac

Posao

Dobijate mnogo obaveštenja u kojima se krije ključ za razrešenje nekih nedoumica na radnom mestu. Samo je neophodno da ih shvatite na pravi način.

Ljubav

Vama i partneru sviđaju se totalno nespojive stvari i stavovi vam se razilaze. Dogovor uz uvažavanje i drugačijeg stava je rešenje.

Zdravlje

Odlično.

Jarac

Posao

Radi realizacije poslovnih zamisli, neophodno je da vas neko podrži. Čudo se neće desiti. Rešenje je u pribavljanju izvesnih podataka o zadovoljavajućim šansama.

Ljubav

Upotrebite neki trik da zaintrigirate osobu koja vam se sviđa. Partneru ukažite više razumevanja.

Zdravlje

Dobro.

Vodolija

Posao

Shvatate da je u stvari vreme za neke nove solucije, ali ipak zagovarate na nekom ustaljenom načinu poslovanja. U razgovoru sa kolegama namećete svoje stavove. Budite kolegijalniji i realniji.

Ljubav

Na emotivnom planu revoltirani ste manjkom pažnje od strane osobe koju volite. Iskren razgovor rešiće problem.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Ribe

Posao

Shvatate da se uspeh ne postiže na lepe oči . Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga. Na greškama se uči.

Ljubav

Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a u stvari čeznete za nečim novim.

Zdravlje

Dobro.