Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 4. april

Dobar dan želimo svim posetiocima našeg sajta, a posebno studentima kojima čestitamo i Dan studenata Beogradskog univerziteta. Na današnji dan rođeni su pisac Volislav Ilić, filolog Đura Daničić, a život je izgubio Martina Lutera King. Inače na današnji dan davne 1975. nastala je kompanija Microsoft (u početku se zvala Micro-Soft), a osnivali su je Bill Gates i Paul Allen. Pored Microsofta, nastala je još jedna sila - NATO, koji je 1949. potpisom Severnoatlantskog ugovora 1949. u Washingtonu. Današnja astro prognoza, kao i uvek vas čeka klikom na link ispod.

microsoft

Ovan

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite kompromisno rečenje. Postupite po svojoj savesti.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Dobro.

Bik

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez.
LJUBAV
Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće i zato korigujte svoje kriterijume.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti bez nečije podrške.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje samo zato što vam se ne dopada ono sto čujete.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Rak

POSAO
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje.
LJUBAV
Izbegavajte situacije koje mogu da vas iskompromituju i osobe koje ne odgovaraju vašim visokim kriterijumima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
ZDRAVLJE
Napetost.

Lav

POSAO
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi već prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist.
LJUBAV
Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos i situacije koje mogu da ugroze vaš odnos. Različita mišljenja bi trebalo da učvrste vašu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Ukoliko vaša osećanja pobeđuju glas razuma, znajte da za to postoji neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje i sa njom udružite svoje poslovne interese.
LJUBAV
Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i najintimnije želje mogu da se ostvare. Važno je samo da stvari nazovete pravim imenom.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Vaga

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrečnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo i korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom vama bliskom osobom koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u njenoj blizini.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Škorpija

POSAO
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj jer neko drugi ima izvršnu moć i određuje pravila.
LJUBAV
Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.
ZDRAVLJE
Dobro.

Strelac

POSAO
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na odgovarajući način.
LJUBAV
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnost i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Jarac

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite ih u krugu bliskih saradnika.
LJUBAV
Potrudite se da delujete neodoljivo ili bar dovoljno zanosno u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono sto želite.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Vodolija

POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Ribe

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Odlično.

1 komentar dana Dnevni horoskop za 4. april

  1. SUPRUG JE ROĐEN 27.7.1972 U 11.20 ZRENJANIN MOLIL VAS HOCE LI DOBITI USKORO POSAO HVALA

Comments are closed.