Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 5. jun

Na današnji dan, pre 7 godina, Srbija je postala država, a pre tačno dvadeset godina Dražen Petrović je, na veliku žalost svih ljubitelja kođarke, odigrao svoj poslednji meč. Rođendani na današnji dan su Karl Marks, Michael Palin iz Monti Pajtona, Aki Rahimovski iz Parnog valjka, a osoba dana je Velimir Bata Živojinović koji je danas napunio 80 godina. Čovek koji je ubio najviše Nemaca, čovek koji je u Kini još uvek zvezda #1, debitovao je na filmu 1955. a u karijeri je upisao preko 250 filmova i serija. Bati želimo još dugo godina da nam poživi, a vama donosimo današnji dnevni horoskop.

bata2

Ovan

POSAO
Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali koja ne uspeva da vam predoči sve što biste želeli da čujete ili vidite.
LJUBAV
U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Bik

POSAO
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima.
LJUBAV
Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nešije emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Blizanci

POSAO
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu sve ili ništa i različite izazove koji mogu da vas oštete.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki oprobani recept koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zbližavanju. Kao i uvek, dobra volja čuda čini.
ZDRAVLJE
Alergije.

Rak

POSAO
Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere.
ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

Devica

POSAO
Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da vas neko sputava ili moralno ucenjuje.
LJUBAV
Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Vaga

POSAO
Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije koje garantuju bolje poslovne rezultate ili materijalnu sigurnost.
LJUBAV
Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Škorpija

POSAO
Nedostaje vam jača koncentracija ili samopouzdanje da preuzmete odgovornost pred saradnicima.
LJUBAV
Preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Kada stvari ne idu u željenom pravcu vi gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat.
LJUBAV
U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam poverava svoje misli, ali i sami postupci dovoljno govore o nečijim osecanjima.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način nego da ih odlažete.
LJUBAV
Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Prati vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete promene ili da neko u vama pokrene snažne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Ribe

POSAO
Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo vaše volje.
LJUBAV
Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije, opustite se.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.