Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 5. mart

Još 15-ak dana pa i zvanično ulazimo u proleće, iako je ono bar u našim krajevima već stiglo. Na današnji dan su rođeni opasni Josef Stalin, prelepa glumica Eva Mendes, John Belushi, reggae muzičar Eddy Grant, silikonska lepotica Lolo Ferrari, IBM je dobio svoje ime, legendarni film King Kong je prvi put prikazan na TV-u. Po običaju, šta su zvezde projektovale za današnji dan možete da pročitate u dnevnom horoskopu!

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete sa proverenim informacijama.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Bik

POSAO
Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato, svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva.
LJUBAV
Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenadjujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Trebalo bi da unosite više tečnosti.

Blizanci

POSAO
Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila. Prihvatite poslovni kompromis.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare. Nečije primedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspeha.
LJUBAV
Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo.
ZDRAVLJE
Odlično.

Lav

POSAO
Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete.
LJUBAV
Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Napetost.

Devica

POSAO
Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima, pa zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji nego što se to u početku pretpostavljalo.
LJUBAV
Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Vaga

POSAO
U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Povucite efikasan potez.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Budite što više u pokretu.

Škorpija

POSAO
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.
LJUBAV
Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Strelac

POSAO
Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite strpljivi jer pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO
Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravo mesto tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.
LJUBAV
Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.
ZDRAVLJE
Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

POSAO
Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate.
LJUBAV
Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru. Sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.
ZDRAVLJE
Dobro.