Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 8. april

Dobar dan! Nadamo se da ste se odmorili za vikend, i da vam je "dugo potrajao", pa se danas vraćamo svakodnevnim obavezama i nadamo se da je ova sedmica poslednja koju dočekujemo sa kišom i dosadnim vremenom, i da ćemo već u sledeći ponedeljak ovaj horoskop čitati u nekom kafiću, ili bar kraj prozora obasjanog suncem. Današnji dan u istoriji je bio jako dosadan, jedini vredan pomena je Pablo Pikaso, koji je na današnji dan pre 40 godina napustio ovaj svet. Za prvi dan ove sedmice, zvezde predviđaju sledeće:

picasso

Ovan

POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom, morate biti dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri u kojoj biste želeli.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Bik

POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovnoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Blizanci

POSAO
Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama.
LJUBAV
Ukoliko previše verujete u nečije reči, očekuje vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili bar zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti i to predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.
LJUBAV
Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Lav

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
LJUBAV
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na lošem glasu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Devica

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovne dileme.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvo. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Vaga

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Škorpija

POSAO
Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko svrstava u red gubitnika, već suprotstavite se osobi koja podriva vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Pre nego što donesete novu odluku, preispitajte svoja osećanja. Potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate ljubavni tempo.
ZDRAVLJE
Dobro.

Strelac

POSAO
Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno. Ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Jarac

POSAO
Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV
Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Trenutni položaj Meseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost i zato izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete rešavati na pozitivan način pod uslovom da zatražite nečiji savet.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate drugačiju ulogu.
ZDRAVLJE
Unesite više vitamina.

Ribe

POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
LJUBAV
Vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje i zato nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.