Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 8. mart

Drage dame, čestitamo Vam Vaš dan, i želimo da ga lepo provedete, kao i ostala 364 dana u ovoj godini. Danas je međunarodni Dan žena, koji se obeležava u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njuprški marš gde je više od 15.000 žena tražilo kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa. Dan žena je ustanovljen već 1910. godine u Kopenhagenu na inicijativu Klare Cetkin, da bi već od 1911. počeo da se obeležava u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj. Ujedinjene nacije su 8. mart zvanično proglasile Međunarodnim danom žena 1975. godine. Još jednom Vam želimo da lepo provedete ovaj dan, a nadamo se da će i dnevni horoskop da Vam pomogne da bude što lepši dan.

Srećan 8. mart Srećan 8. mart

Srećan 8. mart

Srećan 8. mart

Ovan

POSAO
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
LJUBAV
U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava, važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspeha.
LJUBAV
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO
Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspeh i ulogu u zajednickoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.
LJUBAV
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Rak

POSAO
Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip uzimanja ili davanja, ali ne i na vaše zadovoljstvo.
LJUBAV
Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja. Moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Lav

POSAO
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.
LJUBAV
Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponasanju.
ZDRAVLJE
Moguća ja povišena temperatura.

Devica

POSAO
Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.
LJUBAV
Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Dobro.

Vaga

POSAO
Moguće je da nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
LJUBAV
Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.
ZDRAVLJE
Jačajte imunitet.

Škorpija

POSAO
Poslovni dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke. Bez obzira na tu situaciju, sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom, potrazite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
LJUBAV
Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.
ZDRAVLJE
Napetost.

Strelac

POSAO
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.
LJUBAV
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Jarac

POSAO
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.
LJUBAV
Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalazljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni. Prihvatite mišljenje većine.
LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe

POSAO
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.