Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 9. jun

Nakon duuugo vremena danas je opet vrelo i svi bežimo negde u hlad, ali već sutra ćemo da žalimo za suncem pošto nas očekuje kišna nedelja. Inače današnji dan kroz istoriju pamtimo kao dan kada je patentirana zubna proteza, dan kada je "rođen" Paja Patak davne 1934., malo kasnije Michael J. Fox koji je nekoliko puta putovao u budućnost, Natalie Portman, fudbaleri Miroslav Klose i Wesley Sneijder, a današnji dan posvećujemo velikom glumcu koga "često" možemo da vidimo u Beogradu - Johhny Depp, koji je danas napunio celih 50 godina. Njemu želimo još bar toliko da ih dočeka, a vama donosimo današnji dnevni horoskop.

johnny2

Ovan

POSAO
Delujete sumnjicavo i nemate dovoljno poverenja u odredene saradnike. Nema potrebe da glasno pricate o svojim poslovnim planovima.
LJUBAV
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više tecnosti.

Bik

POSAO
Vecinu dogadaja tumacite na sebi svojstven nacin i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upucuju bliski saradnici.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
Prijace vam odmor ili psiho-fizicka relaksacija.

Blizanci

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete da ucinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pricati, vec treba uspešno delovati.
LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlaci vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

POSAO
Delujete vrlo snalažljivo u razlicitim situacijama. Imate dobar predosecaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrduju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, ucinite sve što je potrebno da privucete neciju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.
ZDRAVLJE
Dobro se osecate.

Lav

POSAO
Nema potrebe da se uporedujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna nacela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju razlicite poslovne kriterijume.
LJUBAV
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati uživati u malim stvarima. Sacuvajte pravu meru vrednosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Devica

POSAO
Ukoliko cam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da cas pokolebaju necije reci i pocetne komplikacije.
LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Vaga

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reci ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i prakticnu pamet.
LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rešava i licne i zajednicke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u necijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Škorpija

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razraduje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite prakticnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.
LJUBAV
Delujete pomalo nostalgicno i suviše razmišljate o necijem odsustvu. Osecate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
ZDRAVLJE
Dobro se osecate.

Strelac

POSAO
Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na neciju reakciju.
LJUBAV
Imate velika ocekivanja, medutim partner cesto prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto cinite u ime zajednicke radosti i srece.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Jarac

POSAO
Poruku koju dobijate možete shvatiti na razlicite nacine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška razlicitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.
LJUBAV
Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite neciju igru zavodenja ili novi izazov.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Vodolija

POSAO
Ne treba previše da se opterecujete necijom pricom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednicki uspeh i neko pokušava da vam obezbedi odredene povlastice ili bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosecaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u necijem bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osecate.

Ribe

POSAO
Naivno verujete u neciju pricu i ne proveravate nove informacije koje uticu na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suocavate nije od posebnog znacaja.
LJUBAV
Teško vam je da se suocite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.