Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 9. maj

Posle leta u sred proleća, sada opet doživljavamo (bar mi u "našim krajevima") jesen. Nije ni to loše pošto su temperature već bile nesnosne, a treba nešto ostaviti i za pravo leto... Današnji dan, 129. dan ove godine obeležavamo kao dan kada je rođen Billy Joel (6 Grammy nagrada), umro Vidal Sassoon, dan kada je u USA zvanično dozvoljeno upotreba antibebi pilula (1960.), Nemačka zvanično kapitulirala u Drugom svetskom ratu, u Engleskoj 1788. donešen akt o zabrani trgovine robovima, a Vojislav Dr Koštunica je 2001. dobio nagradu za svetskog državnika godine... Zanimljiv dan u istoriji, a šta nas danas očekuje pročitajte u dnevnom horoskopu.

billy2

Ovan

POSAO
Susret sa jednom osobom otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja deluje pozitivno na oboje.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Bik

POSAO
Intuicija vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost pa zato budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše interese.
LJUBAV
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše vaše prisustvo.
LJUBAV
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Susret sa jednom osobom deluje poučno na vaš način razmišljanja. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovnoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Vi zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Lav

POSAO
Ukoliko se nađete u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema i zato procenite ulogu i mesto u saradničkim redovima.
LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Ne dopada vam se uloga koju vam neko nameće, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo jer različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
LJUBAV
Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Vaga

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.
LJUBAV
Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate. Neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Škorpija

POSAO
Neko remeti vaš poslovni koncept pa ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam.
LJUBAV
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja cam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Strelac

POSAO
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na caše raspoloženje.
LJUBAV
Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuce na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.
LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom zivotu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Vodolija

POSAO
Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Ribe

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.
LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.