Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 13.02.

Ovan

Danas bi bilo dobro da odete na put. Očekuju vas vrlo lepa dešavanja i bićete sjajno raspoloženi. Vaš optimizam zarazno utiče na druge. U poslu ste skloni zavođenju diktature.

Bik

Danas bi trebalo da vidite konkretne finansijske rezultate svog zalaganja na poslu. Potrebno vam je više odmora. Manje se opterećujte stvarima koje ne zavređuju pažnju.

Blizanci

Odličan dan za vas. Vrlo ste brzi, jasni i znate šta želite i od sebe i od drugih. Jaka intuicija i harmonija razuma i emocija. Dobro se osećate.

Rak

Danas ste vrlo maštoviti i intuitivni. Volite da poigravate rečima i asocijacijama. Zdravlje vam je dosta krhko ali vi ne obraćate pažnju na probleme te prirode.

Lav

Imate bogat društveni život i sve se vrti oko drugih trenutno kod vas. Vama baš i ne prija takva situacija ali budite još malo strpljivi i opet že sve da dođe na svoje mesto a vi ćete biti kao obično u centru pažnje. Dobro se osećate.

Devica

Opet je posao u centru pažnje vasih interesovanja. Imate podršku jedne zenske osobe za ostvarenje svojih ciljeva. Finansije su stabilne ali nisu onakve kakve vi želite.

Vaga

Dobro ste raspoloženi danas i vrlo uporni kada treba da ostvarite svoj cilj. Stvari posmatrate na jedan pragmatičan način i želite da vidite jasne rezultate i konkretan učinak svog rada.

Škorpija

Obratite pažnju danas na svoje zdravlje. Iako ste vrlo jaki i otporni vaš imunitet može biti oslabljen i trebalo bi da odete na kontrolu. Više rekreacije i kretanja.

Strelac

Danas ste okrenuti ka partneru i očekujete njegovu pažnju. Inaše odlično se osećate, pozitivni ste i uspešni čim god da se bavite. Dobar dan za javne nastupe.

Jarac

Posao je u centru pažnje. Vaša upornost i ambicija garantuje vam uspeh. Vrlo ste posvećeni onome što radite i gradite strpljivo ali sigurno svoje pozicije u društvu.

Vodolija

Sjajan dan je pred vama. Raspoloženi ste, puni energije i poleta, ostvarujete sve što zamislite. Samo tako nastavite.

Ribe

Danas imate potrebu za odmorom i dan ćete poželeti da provedete kod kuće sa svojom porodicom. Skloni ste maštanju i uživate u svom svetu, za druge teško shvatljivom.

Leave a comment