Najnovije na sajtu

Jarac – godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2022. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO

Poslovne prognoze za 2022.

Dragi Jarčevi,
Nova 2022. godina će vam početi sa retrogradnom konjunkcijom Venere, koja vlada vašim poljem posla, sa Suncem u vašem znaku. Omogućiće vam da jasnije sagledate vaše ranije propuste u poslovnim odnosima i da unesete neophodne promene koje će vam omogućiti da vaš nastup bude zapažen. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do boljeg izražaja. Konjunkcija Venere sa Marsom u februaru doneće vam naklonost od strane nadređenih i poveriće vam odgovornije dužnosti i rukovodeće radno mesto. Sa poslovnim partnerima ćete imati odličnu saradnju i pokrenućete nove zajedničke projekte koji će vam doneti uspeh i veliku zaradu. Sekstil Jupitera sa Uranom doneće vam uspeh u kreativnim poslovima, saobraćaju i oblastima prosvete i zabave. Tokom aprila ćete započeti važne pregovore koji će se okončati u vašu korist i omogućiti vam da pokrenete nove poslove iz oblasti dizajna, komunikacija i trgovine kozmetikom i kućnom hemijom. Tokom maja će Jupiter ući u znak Ovna i omogućiti vam da nabavite nova sredstva za rad i proširite radni prostor.

Jun će vam biti povoljan za uspeh u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna i u kreativnim projektima. Imaćete uspeha i u uvođenju novih usluga u vašu ponudu. Tokom jula ćete ostvariti uspeh na polju javnosti i sklopiti nove ugovore i partnerstva. Od kraja avgusta do početka oktobra bi bilo poželjno da odete na odmor jer ćete se u suprotnom suočavati sa raznim ograničenjima u pogledu finansija i platnog prometa. Oktobar će vam doneti pogodne prilike za napredak u karijeri i uvećanje zarade. Imaćete dobar osećaj kako da prestignete konkurenciju. Izbegavajte poslovne i finansijske rizike tokom novembra. U decembru ćete imati teškoće u komunikaciji i organizaciji. Čuvajte se spletki jer su mogući gubici.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, dizajna, zabave, prosvete, ugostiteljstva i inženjeringa. Tražiće se vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2022.

Ako ste u vezi:

Tokom januara i februara vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun međusobne pažnje i podrške. Zahvaljujući konjunkciji Venere sa Marsom u vašem znaku probudiće se strasti koje su bile potisnute i to će uneti više dinamike u vašu vezu, što će vašem partneru posebno prijati. Tokom aprila i maja ćete se intuitivno razumeti i uživati u romantici i zabavi.

Na nesuglasice ćete nailaziti od kraja maja do sredine juna zbog različitih potreba u pogledu zabave, a nesporazumi i nepoštovanje međusobnih dogovora vas očekuje krajem jula i u septembru. Avgust i oktobar će vam biti ispunjeni međusobnim podsticajima i zajedničkim aktivnostima. Budite pažljivi krajem godine jer ćete biti napeti i povučeni u sebe.
Ako ste slobodni:

Tokom februara ćete upoznati osobu koja će vas dobro razumeti i koja će imati slična interesovanja i potrebe u ljubavi kao vi. Kako će simpatije biti obostrane, emotivna veza je moguća. Krajem aprila i u novembru su vam nepovoljni periodi za ulazak u emotivnu vezu jer će se odigrati pomračenje Meseca u vašem polju zabave i ljubavi. To vam može doneti zahlađenje i razočarenje u pojedine osobe, kao i do raskida veze. Oktobar će vam doneti nove šanse za emotivnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati na početku godine osobu koja će im se dopasti ali će biti povučena. Bićete istrajni i daćete sve od sebe da ostavite povoljan utisak na nju. Uspeh vas očekuje u drugom delu godine. Veza će biti ozbiljna i skladna.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2022.

Vaše zdravlje će biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, u pokretu i u dobroj kondiciji tokom maja, juna i septembra. Prijaće vam da boravite na mestima gde je čist vazduh. Imunitet će vam biti oslabljen u januaru, novembru i decembru kada je neophodno da se odmarate i izbegavate stresne situacije. Moguća je loša cirkulacija, prehlada i urološke smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse i vitamine i koje su srednje kalorične. Od povrća jedite beli luk, spanać, pasulj, brokoli, kupus i krompir. Od voća će vam prijati suvo grožđe, maline, avokado, banane i breskve. Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Dodajte ishrani orašaste plodove, B vitamin i magnezijum.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za 2022.

2, 7, 13, 18, 24