Najnovije na sajtu

Jarac – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Pa ne može se reći da će se Jarčevi baš usrećiti tokom ove godine. Najviše će biti pritisnuti bračni odnosi, gde bi čak moglo doći do drastičnog odvajanja, ali ni emotivne veze neće pred sobom imati lak put. Imaćete velikih uspona i padova, a naročito će poslednja dva meseca u ovoj godini biti loša po vas, i brakovi i veze će biti na jednom velikom preispitivanju, postoji mogućnost čak i definitivnog razlaza. Iako će slobodni Jarčevi nešto malo bolje proći, ni njima neće cvetati ruže. Naglašeni su emotivni odnosi koji su dosta komplikovani, povremeni periodi teškoće i opterećenja, kao i velika razmišljanja o tome šta vam budućnost donosi. Karmičke veze, fatalnost, velika količina ljubavi, i još više problema.

Odmah januar donosi Jarčevima mogućnost pokretanja baš takvog odnosa. Konjukcija Venere i Saturna u vašem polju tajni doneće početak odnosa sa razlikom u godinama ili spoj sa osobom za koju definitivno znate da nije za vas, ali ne možete da se oduprete privlačnoj sili koja vas ka njoj vuče. Brakovi i emotivne veze su u tom trenutku u nešto malo boljoj poziciji nego inače, mada će povremeno i ovde biti padova i vraćanja na dnevni red nekih problema koje vi i partner pokušavate da potisnete.

Februar, mart i april mogu razrešiti neke komplikacije u partnerskim odnosima, najviše iz tog razloga što ćete i vi i voljena osoba biti obuzeti nekim drugim prioritetima i nećete imati mnogo vremena da se još i raspravljate i sukobljavate. Zajedničke trenutke ćete uglavnom koristiti za lepe stvari i uživanje i ovaj period bi mogao biti dosta dobar.

U maju su slobodnima najbolje šanse da pronađ nekog za sebe ko bi mogao biti baš po njihovoj meri. Zbog prisustva Marsa u polju tajni u tom trenutku, moguće je da će ovo krenuti malo tajno, prikriveno, ali ne mora da znači da će osoba biti zauzeta. Možda samo nećete biti spremni da svi odmah saznaju da ste se jako emotivno vezali. Venera je tada u vašem polju ljubavi, pa uživajte punom parom.

10

U junu mesecu će bračne zajednice i emotivne veze biti ugrožene najviše zbog mogućnosti da se otkriju neke činjenice o vama ili partneru. Ono što ste pokušavali da sakrijete sada može ugledati svetlost dana, a svakodnevica bi se mogla pretvoriti u trenutke ispunjene međusobnim optužbama i prebacivanjima.

Oni partneri koji se iole potrude oko svojih relacija, jul i avgust bi mogli provesti dosta dobro, jer sada možete povratiti izgubljeno poverenje, a u vezama i brakovima će biti naglašena obostrana želja za zajedništvom i prevazilaženjem bilo kakve problematike. Ova dva meseca slobodni će biti u jednom dosta strasnom fazonu, bićete željni provoda i avanture, mada ne može da se ospori da bi neke od sada započetih veza mogle i da traju.

U septembru Jupiter prelazi u znak Vage i narednih godinu dana kvadriraće vaš znak. Ne samo to, praviće i opoziciju sa Uranom iz polja doma i porodice, kao i kvadrat sa Plutonom iz vašeg znaka, i budite svesni da je naredni period onima u brakovima dosta problematičan. Ako ne budete voljni da se po svim pitanjima sa partnerom dogovorite, ako budete išli kroz pritisak i isterivanje svoje volje, bogami – neće biti dobro, a vama bi naročito decembar mogao presesti. Neka slična situacija će biti i u emotivnim vezama, mada je ovde više izvestan pokušaj i vas i voljene osobe da se koliko toliko usaglasite.

Slobodnima u oktobru još jedna jaka prilika za emotivni odnos i relativno mirno more do kraja godine. Svako vam dobro želim u nastupajućoj 2016. godini!

Izvor: Moj Astrolog