Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Jarčeve! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Relativno miran, da ne kažemo standardan, mesec je pred Jarčevima. Prva polovina meseca ima jače aspekte za posao, pa dajte sve od sebe da se u prvih 15ak dana aktivirate najviše što možete, da odradite sve što ste planirali i da se nadate da će uloženi trud da vam se isplati. Usled Merkura u Ovnu mogući su manji problemi u komunikacijama, pa se zato preorijentišite na svoj rad, a pregovore i dogovore odložite za kraj meseca. Oni koji traže posao, najveće šanse da ostanu zapaženi isto imaju u prvih 15-ak dana meseca, pa ako idete na neki razgovor za posao, ako pratite oglase… dajte sve od sebe da do kontakta dođe tokom prve polovine aprila. Posle dobrog perioda ulazimo u jednu kolotečinu, gde ćemo morati da pravimo kompromise, da se prilagođavamo novim uslovima, novim ljudima ili idejama, a bolji period ide za one koji imaju svoje privatne poslove, koji mogu da očekuju i bolje finansijske rezultate krajem meseca! Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Lep mesec je pred vama, odnosi u kući bolji nego ikada, ako je bilo nekih problemčića u prethodnom periodu, sada je pravo vreme da nestanu, i da harmonija zavlada u vašoj vezi. Ne očekuje se baš ni jedan stresan period, a Mars u vašem polju ljubavi će vas naterati da, svesno ili ne, sredite vašu vezu baš onako kako biste vi hteli. Ovaj mesec vam toplo preporučujemo da sa voljenom osobom odete u posetu kod prijatelja, pozovete ih kod vas ili izađete sa njima, imaćete jako lep provod. Odlične odnose imaćete i sa ostalim članovima porodice, čije polje će da poseti Sunce, komunikacija će biti bolja nego ikada, pa to iskoristite da rešite sve probleme koje ste i sa njima imali. Sve u svemu jako lep mesec, iskoristite ga na najbolji način!

Ako ste usamljeni:

Proleće je vreme koje Jarčevima odgovara, a kombinacija Marsa u polju ljubavi i Sunca u polju kuće daće vam neophodnu snagu, prvenstveno komunikacije, da ćete ovaj mesec postati pravi osvajači. Dakle, ako imate neke simpatije, ovaj mesec morate da ih osvojite. Ako vam to ne pođe za rukom sada, onda ih se kanite i tražite neke druge. Nemojte da gubite vreme kod kuće, i ako upoznate nekoga preko interneta odmah idite napolje, tu su vam mnogo bolje mogućnosti da se iskažete, da predstavite sebe u pravom svetlu. Ako budete imali priliku da se družite sa osobama koje su u znaku ili podznaku Rak, Lav ili Vaga, znajte da kod njih trenutno imate više šansi nego kod ostalih. Pripazite se dobro Devica koje su trenutno u vezama, ia ko možete kulturno ih izbegnite!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Ako ste navikli da živite brzim tempom, tempom koji nam nameće život, moraćete malo da usporite i povedete računa i o sebi. Razmislite samo, koliko vremena odvajate na posao, a koliko za svoje zdravlje… Pripazite na količinu manje zdrave hrane, fast foodova, pekara i slično, i smanjite je na najmanju moguću meru. Jedite što više kuvane i tečne hrane, što više povrća. Ako ste imali problema sa glavoboljama više od 3-4 puta tokom prethodnih mesec dana, bilo bi dobro da odete na pregled i da vidite zašto se to dešava, i da sprečite da se u budućnosti te glavobolje češće dešavaju. Vaše zdravlje je u samo vašim rukama, možete da ga održavate na odličnom nivou, ali isto tako da ga srozate na dno. Mislite o tome. Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 8, 14, 19, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni horoskop za 20.03.2015. - Ljubav, posao i zdravlje | Današnji Dnevni Horoskop

Comments are closed.