Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Jarčevi,
Merkur i Sunce će u prvoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje u pregovorima i na teške sagovornike. Pregovori oko velikih poslovnih projekata bi mogli da budu u prekidu ili da propadnu zbog nedostatka zajedničkih interesa. Na poslovnim sastancima i putovanjima, kao i u saradnji sa inostranim partnerima nailazićete na neslaganja koja će vas usporavati u ostvarivanju planiranih ciljeva. Najviše nesuglasica ćete imati sa osobama od autoriteta i sa administrativnim institucijama koje izdaju razne radne dozvole. Na neočekivane nesuglasice ćete nailaziti u odnosima sa radnim kolegama, a prepreke će vas ometati u ako se bavite uslugama, zdravstvom i modernom tehnologijom. Opozicija Venere sa Neptunom dovodiće do kašnjenja u rokovima. Nailazićete na spletke koje će ugrožavati vaš položaj. Biće neophodno da pravite kompromise koje ne biste da pravite ali je to jedini izlaz. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i omogućiće vam da se dobro organizujete i rešite veći deo teškoća u poslu.

Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i doneće vam pogodnosti u timskom radu, mogućnost da započnete novu saradnju koja će se pokazati korisnom, a dobitke ćete imati kroz saradnju sa društvenim sektorom, oblastima javnosti i dizajnerima. Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam očekivanu podršku. Započećete nove projekte koji će vam biti odskočna daska u napretku u karijeri jer ćete sve moći da razradite do detalja i ostvarite veliki uspeh. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam otvoriti mogućnost da kroz nove i plodne ideje postignete uspeh na polju zabave, privučete nove klijente i uvećate zaradu. Imaćete dobar osećaj za dobitne investicije.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima zabave, javnosti, zdravstva, dizajna, arhitekture i građevinarstva. Tražiće se vaše stručne sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi promenljivo raspoloženje, neočekivane i iznenadne promene planova u dogovorima sa partnerom. Nailazićete na velike nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Vi ćete imati sasvim drugačije prioritete u odnosu na voljenu osobu. Odlasci na zabave će se odvijati previše haotično za vaš ukus i izbegavaćete izlaske zbog toga.

Druga polovina avgusta će vam biti skladnija i uspećete da se dogovorite oko zajedničkih planova i da postignete kompromis. Vaša veza će ući u fazu stabilnosti i bićete posvećeni jedno drugom, pružaćete voljenoj osobi oslonac i podršku. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju. Odlazićete na zajedničke izlete u prirodu i uživaćete u provodima.

Ako ste slobodni:

Tokom prve polovina avgusta na ljubavnom polju vam se neće ništa značajno dešavati. Nailazićete na hvalisave ali iznutra prazne osobe. Druga polovina avgusta vam donosi susret sa dinamičnom, praktičnom i komunikativnom osobom koju ćete upoznati na putovanju ili koja dolazi iz inostranstva. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkog i kako vas vaša nova simpatija inspiriše i pokreće na akciju. Mada ćete biti spremni na avanturu, veliki su izgledi za ozbiljnu emotivnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će u drugoj polovini avgusta upoznati osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih interesovanja i sa kojom će u početku sarađivati u nekoj vrsti društvenih aktivnosti. Između vas dvoje pojaviće se obostrana simpatija.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Nepovoljni aspekti Merkura koji vlada vašim poljem zdravlja sa Saturnom i Uranom u prvoj polovini avgusta doneće vam tegobe u predelu kostiju i zglobova, opasnosti od padova i uganuća, kao i pojačanu osetljivost na stres, što za sobom povlači sklonost ka psihosomatskim smetnjama. Druga polovina meseca će vam doneti poboljšanje i jači imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i koje će vam omogućiti potrebnu ravnotežu. Od voća jedite ananas, lubenice, dinje, jabuke, kajsije, kupine i maline. Pijte više vode sa limunovim sokom i mentom. Pijte i mineralnu vodu. Od povrća jedite grašak, šargarepu i crvenu papriku. Umereno uzimajte meso i ribu. Izbegavajte slatko.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

4, 10, 16, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.