Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za februar 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za februar 2022. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za februar 2022.

Dragi Jarčevi,

Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje organizujete, da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu u obavljanju radnih zadataka i da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti, nedostatka sredstava i kašnjenja u isporukama potrebnog materijala. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vas motivisati da ulažete više napora u pregovore oko novih i aktuelnih projekata, u proširenje vaših trgovačkih kapaciteta i u poboljšanje logistike, kao što su prevoz i skladišta. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će od vas zahtevati savestan i odgovoran pristup upravljanju novcem. Vaši naređeni će vam poveriti odgovornije zadatke i tražiće od vas ulaganje ozbiljnih napora. To vam može doneti napredak u karijeri. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i pružiće vam se mogućnost da lako i efikasno ostvarite vaše ideje o uvećanju zarade pri čemu ćete ući u izvesan rizik ali će vam se isplatiti. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, dizajnom, IT oblastima i menadžmentom.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam nove mogućnosti za investiranje. Bićete odlično organizovani u planiranju i rukovanju novcem. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam doneti šansu za dobijanje boljeg radnog mesta gde ćete imati izvršnu ili rukovodeću funkciju. Bićete u mogućnosti da započnete sopstveni posao. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti velika ostvarenja i zaradu kroz oblasti komunikacija, kreativne poduhvate, zabavu i ugostiteljstvo. Ako se bavite trgovinom ili komunikacijama, uspećete da proširite obim vašeg poslovanja. U trećoj dekadi februara ćete imati dobar osećaj za poslovne odnose i dobitke kroz trgovinu kozmetikom i kućnom hemijom.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, ugostiteljstva, prosvete i trgovine. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za februar 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam više razgovora sa partnerom, što će vas oboje činiti dobro raspoloženim i delovaće na oboje opuštajuće. Poverićete partneru neke svoje brige, a on će vam pružiti podršku. Trigon Marsa sa Uranom će vam doneti više zabave i dinamike. Unećete nešto novo u vašu intimu, što će pojačati vašu bliskost.

Konjunkcija Venere sa Marsom u drugoj polovini februara dovešće do buđenja uspavanih strasti, što će izuzetnoi prijati i vama i voljenoj osobi. Više vremena ćete provoditi zajedno i započećete nove zajedničke aktivnosti u čemu ćete uživati. Trigon Jupitera sa Uranom će u vaš odnos uneti više zabave. Otići ćete na zajedničko putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom sredinom februara doneće vam poznanstvo sa privlačnom i strastvenom osobom. Doći će do obostrane privlačnosti i vrlo brzo ćete zaključiti kako vas slične stvari privlače i kako imate mnogo tema za razgovor. Počećete da se viđate i što se više budete upoznavali, više žete se dopadati jedno drugom. Doći će do ulaska u intimne odnose u čemu ćete se odlično slagati, a odmah potom ćete započeti emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će im delovati magnetski privlačno i koja će im otvoreno pokazati svoju naklonosti simpatije. Ući ćete u avanturu ali ćete ubrzo shvatiti da ste odličan par za skladnu i ozbiljnu emotivnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za februar 2022.

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će u prvoj dekadi februara krenuti direktno što će dovesti do postepenog jačanja vašeg imuniteta. Počećete da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Vaša otpornost na stres će se uvećati u drugoj polovini meseca, ali ćete opet biti osetljivi na stres i na promene vremenskih prilika u trećoj dekadi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične. Od voća uzimajte avokado, banane, suvo grožđe, urme, pomorandže i suve šljive. Od orašastih plodova jedite sirovi badem, kikiriki i semenke od bundeve. Od povrća jedite pasulj, grašak, kelj, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu, slaninu i govedinu. Od mlačnih proizvoda kajmak i sir.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za februar 2022.

2, 8, 16, 19, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.