Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za jul 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2022. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2022.

Dragi Jarčevi,
Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom. Donećete nepromišljenu i ishitrenu odluku zbog koje ćete imati teškoća u završnom delu jednog projekta. To će prouzrokovati kašnjenje predviđenih rokova i može vam naneti štetu i sukobe sa naručiocem posla. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas činiti rasejanim i nepažljivim u komunikaciji, zbog čega možete načiniti grešku. Bićete loše organizovani. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će od vas zahtevati da izbegavate rizične poslove i investicije jer biste mogli da imate gubitke. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave i ugostiteljstva. Merkur će ući u znak Raka i usmeriće vas na razgovore o mogućnosti ostvarenja novog poslovnog partnerstva koje bi vam moglo doneti dobitke i otvoriti mnoga vrata u budućnosti. Imaćete uspeha ako se bavite javnim poslom. Ostvarićete napredak u kreativnim poslovima ali ćete u završnoj fazi jednog projekta nailaziti na teškoće u obezbeđivanju neophodnih sredstava, zbog čega ćete biti primorani da pomerite rokove. Dobici vam dolaze kroz usluge.

Sekstil Merkura sa Uranom 14. jula omogućiće vam da primenite nove tehnologije u radu i nove načine rada, kao i da ostvarite uspeh kroz korišćenje jedne ideje koju ste prethodno dobro razradili. Venera će ući u znak Raka 18. jula, što će vam doneti početak partnerstva sa javnim preduzećem koje vam može pomoći u oglašavanju vaših usluga i proizvoda što bi poboljšalo vaš promet i zaradu. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a nakon toga 22. jula i Sunce. Počećete da planirate i organizujete vaše finansije i pokazaćete lične kvalitete, autoritet i veštine u kreiranju uspešnih finansijskih ugovora. Izbegavajte pri tome bilo kakve rizične poteze. Ostvarićete uspeh ako se bavite obezbeđenjem ili zdravstvom.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, ekonomije, javnosti, dizajna, logistike, nabavke i transporta.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2022.

Ako ste u vezi:

Merkur će 5. jula ući u znak Raka i vaše polje ljubavi i braka, što će pozitivno uticati na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i pravićete planove za naredni period koji uključuju i zajedničko putovanje. Lako ćete se dogovarati i poštovati dogovore. Neslaganja ćete imati jedino u vezi porodičnih stvari i uređenja zajedničkog doma.

Merkur će u drugoj polovini jula praviti konjunkciju sa Suncem, što će vas i vašeg partnera pokrenuti ka unošenju nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu, što će vas još više zbližiti. Trigon Merkura i Sunca sa Neptunom doneće vam romantične izlaske i vikend putovanja na mesta gde ćete moći da se opustite i zabavite. Razmenjivaćete duboka osećanja.

Ako ste slobodni:

Početka jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vrlo komunikativna i puna ideja, a u isto vreme ume da pokaže otvoreno svoje emocije i empatiju. Otkrićete da vas vaša nova simpatija motiviše i pokreće i budi u vama pozitivno raspoloženje i radost. Počećete da se često viđate i nalazićete zajedničke aktivnosti koje će vam prijati. Ovo će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Kako ćete se uglavnom oko svega slagati, do kraja meseca ćete započeti skladnu i dugu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će umeti da ih oraspoloži i izvese iz njihovih ustaljenih šema. Privući će vas uvek jasni ciljevi vaše nove simpatije i stabilni lični stavovi. Postaćete bliski za kratko vreme, a moguć je i ulazak u vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2022.

Trigon Venere sa Saturnom u prvoj polovini jula doneće vam stabilno zdravlje i ojačati vaš imunitet. Više ćete se kretati i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju, poput vežbi joge, meditativnih tehnika i slično. Praktikovaćete zdravu ishranu i druge metode održavanja zdravlja u stabilnom stanju. Manja osetljivost je moguća u predelu zglobova.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i grašak. Od voća jedite jabuke, kruške, avokado, banane, šljive i urme. Mesi umanjite i jedite morsku ribu. Prijaće vam zobene žitarice, lanene i čia semenke za doručak, uz masline i tofu sir. Za dodatak ishrani koristite badem, kikiriki i crnu čokoladu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2022.

5, 9, 14, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.