Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Mesec koji nam predstoji je stvoren za pripadnike vašeg znaka, bar što se posla i finansija tiče. Tako da će svi Jarčevi imati jako dobar i pozitivan period, dosta bolji od ovoga koji je za nama. Na vama je da budete vredni i da se trudite koliko god možete, a neko iznad vas će to znati da prepozna a samim tim i da vaš trud nagradi kako i zaslužujete. Možda ne bude finansijska nagrada tokom ovog meseca, ali zato sleduje već sledećeg, ili finansijska nagrada ili neki bolji poslovni položaj! Dajte sve od sebe da ovaj mesec izvučete maksimum radne snage, obavite sve poslove koji se od vas očekuju kao i one koji su ranije očekivani a iz nekog razloga niste stigli da ih završite. Moguće je da ćete dobiti neke neočekivane poslovne ponude, kratkoročne ili dugoročne, moguće je da se i “brzi poslovi” nađu u vašoj blizini, a ti poslovi bi mogli da donesu brz i neočekivan novac. Naravno, uvek dobro razmislite pre nego što takve poslove prihvatite, ne dozvolite nikome da preko vas ništa “mulja”, radite samo pošteno i naravno legalno! Nikada nemojte da imate dilemu između sigurnih dugoročnih poslova i nekih brzih i manje sigurnih, opredelite se za sigurnost!

Što se finansija tiče, ne bi trebalo da vas sačekaju nikakvi nepredviđeni troškovi, moguće je da tokom ovog meseca uštedite dovoljno za neki fin odmor koji sleduje u mesecima pred nama… Srećno!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Jarac - to je ljubav i strast. Tako možemo da vas definišemo tokom ovog meseca, i više ni ne treba da čitate prognoze. Ali, ako ste ipak željni detalja, evo i njih. Imaćete ljubavnih problema kao što ih svi i imaju, ali ćete ih lako rešavati, čak ćete nakon razmirica i svađa izlaziti još zaljubljeniji nego ranije. Pokuštajte da sve probleme koje imate rešite zagrljajem, poljupcem, intimnim odnosima, to će vam mnogo brže rešiti probleme nego razgovori ili ne daj Bože neke ljutnje. Ovo je mesec tokom koga ćete biti jako strastveni, tako da vašeg partnera očekuje uzbudljiv junski maraton u krevetu! Ne dozvolite samo da tu količinu strasti prelijete ka nekome drugom sem ka vašem partneru, to bi moglo da vas uništi. Dakle, kada niste sa partnerom emocije i nagone zatvorite duboko u sebe i ne dajte im da mrdaju!

Lep jun vam želimo :)

Ako ste slobodni:

Vreme je da napravite putokaz koji će vam pokazati u kom smeru da idete kako biste status promenili u “U vezi”. Taj putokaz neće biti vidljiv, materijalan, vreme je da sami vidite koje to greške pravite i zbog čega ne uspevate da uđete u stabilnu i dugotrajnu vezu. Neki Jarčevi prave greške već u startu prilikom osvajanja partnera, a drugi čim uđu u vezu srljaju kao da jednostavno žele da izađu iz nje, iako to nije tačno. Dakle, morate da uvidite svoje greške, pobedite svoje strahove i emotivnu nesigurnost i krenete sve iz početka. Ovog meseca nećete uspeti nešto ozbiljno da uradite (seks je jedino što je suđeno nekima od vas), ali biste već u narednom periodu mogli da računate na nešto ozbiljnije. Naravno, ako uvidite na probleme koje vi uzrokujete, niko drugi sem vas.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Mars vam se zakucao u kući zdravlja i moguće je da ćete imati nekih problema koje inače i imate, samo što ćete sada teže da ih podnosite. Ništa posebno ne bi trebalo da vas zabrine, samo ne zaboravite da većinu stvari ne možete sami da rešite, već da vam je lekar najbolji saveznik. Zbog ove situacije, virusi koje inače trpite 2-3 dana će sada trajati 4-5 a iscrpeće vas kao da su trajali 10 dana, glava će da boli jače nego inače, svi problemi će biti dugotrajniji i trebaće vam duže vremena da se oproravite. Krajem meseca raspoloženje će da se popravi, sve bolesti će lakše da se podnose. Ako vas često (i brzo) hvata umor ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

3, 11, 13, 22, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!