Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Dragi Jarčevi,
Merkur će 3. juna krenuti direktno i pokrenućete jedan ili više kreativnih projekata koji su bili u zastoju u proteklom periodu. Uspećete da pokrenete i nove programe i ponude na polju usluga u vezi kojih ste nailazili na smetnje i teškoće. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno, što će izazvati smetnje na polju novca i otežano odvijanje vaših finansijskih planova, zbog čega ćete biti primorani da veći deo svoje energije i vremena usmerite na rešavanje novonastalih teškoća. Trigon Merkura sa Plutonom će vas činiti vrlo veštim, snalažljivim i prilagodljivim u svemu gde je potrebno da pokažete vaše rukovodeće sposobnosti i radne veštine, što će vam doneti dobitke. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam doneti neočekivane pogodnosti da pokrenete jedan kreativni projekt koji podrazumeva i prihvatanje izvesnog rizika. Kako je to originalan i neobičan projekt, može vam doneti veliki uspeh i zaradu. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i podržaće vas u pokretanju novih usluga, od kojih je većina vezana za oblasti komunikacije i zdravstva.

Kvadrat Venere sa Saturnom će vam doneti teškoće u nabavljanju finansija koje su potrebne za nastavak velikih projekata. Dobar osećaj za saradnju i dogovore, omogućiće vam uspeh jer ćete naći u pravom trenutku prave ljude da vam izađu u susret. Trigon Venere sa Plutonom 21. juna će vas činiti izuzetno veštim u rukovođenju finansijama i u investiranju, a rizici u koje uđete će vam se višestruko isplatiti. Ulazak Sunca u znak Raka će vam doneti uspeh u oblastima javnosti i pojačaće vašu popularnost. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca, što će pozitivno uticati na sve vaše poslovne odnose. Pokrenućete usluge koje su povezane sa lepotom i dizajnom i koje će vam doneti očekivani uspeh i stabilnu zaradu.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, saobraćaja, transporta, ugostiteljstva, prosvete i u dizajnu i IT industriji.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom i lako ćete se dogovarati oko zajedničkih planova. Pokazaćete više inicijative, što će vašem partneru prijati. Konjunkcija Venere sa Uranom u drugoj dekadi juna će vam omogućiti da u vaš odnos unesete nešto novo, što će predstavljati osveženje i doprineti kvalitetnijem povezivanju između vas i partnera.

Druga polovina juna vam donosi više sklada u odnosima sa članovima porodice, zahvaljujući sekstilu Merkura i Venere sa Jupiterom. Imaćete više vremena i razumevanja za vaše najbliže i svako će učestvovati ravnopravno i sa entuzijazmom u porodičnim i kućnim poslovima. Sekstil Marsa sa Saturnom će vam omogućiti da ostvarite stabilnost u emotivnoj vezi.

Ako ste slobodni:

Početak juna će vas otvoriti za više druženja i izlazaka nego što ste ih imali u prethodnom periodu. Prijaće vam više slobodne varijante od traganja za ozbiljnom vezom. U drugoj dekadi juna ćete zahvaljujući konjunkciji Venere sa Uranom upoznati osobu koja će biti slobodnog duha i koja vam može doneti nova iskustva u ljubavi. Vrlo brzo ćete postati bliski i ući ćete u intimne odnose. Očekuje vas vrhunska zabava, a moguća je i da se vaša veza kasnije pretvori u ozbiljnu i dugu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koja će im prići na način koji će ih pokrenuti i emotivno otvoriti. Osećaćete se važno i poželjno u prisustvu vaše nove simpatije u mećete da joj emotivno uzvratite. Postaćete bliski, moguća je i veza.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će na početku juna krenuti direktno, što će vas motivisati da se više krećete i da više vremena provodite u prirodi. Praktikovaćete šetnje kad god vam vremenske prilike dozvole. Merkur će 13. juna uć

i u znak Blizanaca i vaše polje zdravlja, što će znatno ojačati vaš imunitet i bićete otporni na stres. Poboljšaćete kondiciju. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže gvožđe. Goveđe i pileće meso možete pripremati često kao glavni obrok. Od ribe jedite tunu, sardinu i skušu. Od povrća vam se preporučuje zeleno lisnato povrće kao što su blitva i spanać, kao i grašak, pasulj i sočivo. Od voća jedite brusnicu, borovnicu i urme. Tofu sir i pahulje od žitarica jedite za doručak.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

3, 8, 12, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.