Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za maj 2013.

posaoPOSAO

Neprekidno upirete pogled sami u sebe i ne dopada vam se ono što vidite. Potrebno je da vas neko ohrabri. Mars će vam dati samopouzdanje i ambiciju, ali ćete se stalno na nešto vraćati i ispravljati. Jarac ima potrebu da sve drži pod kontrolom, a kada kontrola izmiče, možete imati osećaj da se sve ruši. Ovo vas, naravno, neće sprečiti da postavite sve na nove osnove i da ambiciozno stremite maksimalnim rezultatima. Pokušajte da se fokusirate jer rasipate energiju koja je ionako ograničena. Osobe sa slabijom voljom imaće prepreke i odlaganje ka cilju koji su sebi zadale. No, svakako će se akcije preduzete u ovom periodu završiti dobro u momentu kada planete naprave prohodnu stazu ka dispozitoru koji daje poslednju reč. Finasijska situacija će se stabilizovati od leta.

ljubavLJUBAV

Miran i udoban period biće zamenjen dinamičnijim i burnijim razdobljem u kome stelijum planeta u prirodnom petom polju izaziva napetost i tenziju. Voljena osoba može biti sklona da se umeša u neke stvari koje će u vama izazivati otpor i negodovanje. Samim tim se pojavljuje tvrdoglavost i sumnja da je veza odgovarajuća. Kada postoji zastoj u protoku energije između Sunca i Saturna javlja se nesigurnost, a u određenim situacijama i odbojnost ka rešenjima koja se nameću. No, svakako se morate osloboditi nekih predrasuda i nasleđenih stavova. Mlađi, ženski pripadnici ovog znaka imaju predispoziciju za začeće ili volju za isto.

zdravljeZDRAVLJE

Posle 20. maja postoji tendencija pada imuniteta usled preterivanja u određenim aktivnostima. Bolovi u leđima ili problemi sa aritmijom.