Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Pokušajte. Pokušajte i drugi put, i treći, i … na kraju ćete uspeti. Ako imate želje i planove, ali nemate hrabrosti, možda je sada pravo vreme da se trgnete i krenete sa nečim novim, nečim što bi moglo da vam pomogne na duže staze. Mesec je odličan za pokretanje novog posla, novih projekata, planova. I samo za to je dobar! Što se tiče standardnog posla, tu ne očekujte nikakvo poboljšanje, biće isto kao i do sada, nikakvih napredaka neće biti, a moguće su neprijatnosti na poslu. Neprijatnosti koje neće doći kao rezultat lošeg rada, već kao posledica sukoba sa kolegama, partnerima. Postoje ljudi u vašem okruženju koji vas baš i ne vole, ne cene, pa bi u poslednjih 10ak dana meseca ohrabreni sa uticajem retrogradnog Merkura mogli da udare na vas. Njih se pazite, i izborite se sa njima vašim radnim, ali pre svega ljudskim kvalitetima!
Zato i napominjemo da bi ovaj mesec mogli da razmislite o nečemu što bi zauvek moglo da vas odvoji od negativnog okruženja koje sada imate oko sebe. Što se finansija tiče, moguće su tenzije tokom meseca, naravno kako se mesec bliži kraju tako će tenzije i rasti, pa da biste lakše pregurali period, budite štedljivi i ne trošite pare na ono što vam stvarno nije potrebno!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Ako uhvatite sebe da žalite za nekom vrstom slobode, ne brinite, to se svima dešavam a i vama Saturn pravi opoziciju sa Merkurom, pa se zato osećate kao zavezani, i možda nekada malo i zavidite onima koji imaju veću slobodu od vas. Uhvati li vas taj osećaj, gledajte da ne pominjete to partneru, već da pod nekim izgovorima nađete vreme za sebe, za svojih 5 minuta slobode. Ako biste o tome popričali sa partnerom moglo bi da dođe do nesporazuma, da budete pogrešno shvaćeni, što bi vodilo zahlađenju u vezi, a to je nešto što vam definitivno nije potrebno u ovom trenutku. Drugom polovinom meseca, primetićete kako vam partner poklanja više pažnje, pored ljubavi tu su prste upleli Sunce i Mars svojom energijom, pa šta da kažemo sem da uživajte u ljubavi, ali je isto tako i vratite! Moguće je da neko pokuša da flertuje sa vama, shvatite to samo kao zabavu, ne ništa ozbiljnije!

Ako ste slobodni:

Obratite pažnju na osobe za koje znate da su u poslednje vreme izašli iz neke veze. Moguće je da biste baš vi mogli da budete rame za plakanje toj osobi, da joj pružite utehu koja joj je baš potrebna, a samim tim da ta osoba bi mogla shvati da nije na gubitku, već naprotiv da je na dobitku pošto je pronašla vas! Imate veće šanse i sa osobama rođenim u znaku Blizanca, Raka i Lava, a velike su šanse da ćete u vezu ući posle kratkotrajnog prijateljstva. Dakle, maj je mesec tokom koga najveće šanse imate sa osobama koje poznajete, a koje ste do sada gledali drugim očima. Ili su oni gledali vas. Period koji je najpovoljniji za razmenu emocija je od 10. maja pa na dalje. Iskoristite ga na najbolji način!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Vaš zdravstveni karton bi ovaj mesec mogao da ostane prazan, a sve zahvaljujući vašem imunitetu, i Suncu koje vas greje i čuva kroz znak Bika. Ipak, Jarčevi koji bi mogli da imaju manje probleme su oni koji se bore sa raznoraznim alergijama, kao i oni koji imaju neke hronične probleme, glavobolje npr. Pokušajte da se izborite prirodnim lekovima, a ako to ne pomaže intervencija lekara će sigurno pomoći. Prijaće vam da što više konzumirate ribu i morske plodove, pa kad god ste u mogućnosti, umeto bilo čega drugog izaberite ribu za ručak ili večeru. Razmislite i o detoksikaciji tela, posledice manjka kretanja i loše ishrane će ovih dana postati očigledne, pa će jedno generalno čišćenje organizma i te kako dobro da vam dođe!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

8, 13, 20, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!