Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Bez obzira na loše dostojanstvo Merkura koji vlada prirodnom 6. i 9. kućom, (svakodnevne dužnosti i razvoj) planete iz znaka Riba formiraju dobre aspekte ka vašem Suncu i vladaru Sunca, Saturnu.

Iz toga se da zaključiti da je ovo prilično povoljan period za zaposlenje, pogotovu ako ste na nešto dugo čekali ili se negde vraćate. Mars vam daje pokretačku snagu i spremnost da se upustite i u ono za šta niste sasvim spremni. Sunce daje podršku značajnih osoba. Merkur je slab pa je moć prosuđivanja loša, ali vam ipak daje veštinu u izražavanju i diplomatičnosti, a Venera šarm i ljubaznost. Najbolje će proći oni koji se bave umetnošću, prezentacijama, reklamom ili pružanjem nekog vida informacija. Trenutno ne možete ništa planirati jer ste podložni neočekivanim zaokretima pa vam preostaje jedino da se bavite onim što je sada moguće i što je pred vama.

ljubavLJUBAV

Egzaltirana Venera, vladar prirodnog polja zabave i ljubavi, donosi mnoštvo kontakata i šansi da se zaljubite.

Ako ste sami, ovo je povoljan period da sretnete nekoga ko će vam uzvratiti na adekvatan način. Ako ste, pak, zauzeti, ovaj period vam donosi iskušenja da probate ono što vam se trenutno čini vrlo privlačnim. Ukoliko postoje nerealna očekivanja, lako se može dogoditi da izgubite ono što ste izgradili i stavili na stabilne osnove, a što je vama ipak najvažnije.

Jarčevi u braku treba da paze šta izgovaraju jer reči koje sada izgovorite okrenuće se protiv vas. Ne budite na kraj srca jer ono što govorite ne ide iz razuma već iz emocionalnog centra, a tu ste sada ranjivi. Moguće je da ćete biti skloni da kontrolišete neke stvari ili će vas partner doživeti kao mrzovoljnu i sumnjičavu osobu. Ovo se lako može izbeći ako razgovarate otvoreno i ne dozvolite da se uvuku sumnje, bilo u njega ili u vas.

zdravljeZDRAVLJE

Relativno dobar period na zdravstvenom planu. Sve je u granicama normale osim nervoze koju potiskujete ili skrivate.