Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Osobe rođene u ovom sazvežđu osetiće potrebu da  treba ulagati u razne projekte koji će biti i kasnije isplativi. Čini se da nekako ovaj period i jeste plodan za Jarčeve jer uticaj  pozitivnih aspekata uvećava želju i ambiciju. Naravno, istrajnost može biti prijatelj u drugoj polovini meseca kada se pravi aspekat koji tera da se radi još više i energičnije. Timski rad je važan i preporučljiv jer se tako najbolje uspeva kako u samoj realizaciji zamišljenog posla tako i u realizaciji onoga što se radi. Krediti mogu biti potrebni, ali samo ako je u pitanju manja količina novca. U poslu vam može pomoći bračni par ili osoba u znaku Ovna. Ovaj mesec pojačava  intuiciju i svaki kontakt sa prijateljima daje mogućnost da se posao odradi kako treba.

ljubavLJUBAV

Obično se u ovom periodu vraćaju stare ljubavi pa to može da bude nešto što vas čini zadovoljnim i srećnim u ovom trenutku. Ne bi bilo loše da se opustite i pustite tog nekog da vam otkrije svoju emociju. Jarčevi koji su sami imaju priliku da se emotivno ostvare sa nekom osobom iz znaka Ribe ili Vodolija. Oni koji su u braku ili dužoj vezi mogu da odahnu jer će ih partner obradovati i iznenaditi jednim zanmljivim poklonom. To svakako može biti lep restoran ili kraće putovanje. Jarčevi vole ekstremne sportove, pa ovo može biti predlog za dalje uživanje sa partnerom.

zdravljeZDRAVLJE

Budite pažljivi kada je hladno. Jak vetar i loše odevanje mogu doneti probleme sa grlom i plućima.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!