Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Nakon par meseci sporijeg poslovnog ritma, odmora, letovanja… dolazi period kada ćemo se malo više nervirati i prosipati znoja kako bismo uradili ono što smo zamislili.

Tokom većeg dela meseca, a naročito u poslednjih 10-ak dana mislićete da vas je neko prokleo, i da se sve što je loše sručilo vama na leđa. Posao jednostavno neće ići, a sve što može da se zakomplikuje - zakomplikovaće se. Čuvajte se da vam važni papiri, ugovori, podaci… ne nestanu, ne dozvolite da neke sitnice zakomplikuju odnose između partnera, saradnika, kolega i vas. Neke stvari bi drugi mogli da vide mnogo većim i čak drugačijim nego što stvarno jesu, a to bi se katastrofalno odrazilo na vaše odnose, samim tim i na poslove koje obavljate.

Dosta stresa vas očekuje, za svaku sitnicu ćete morati da se pomučite više nego ikada kako biste je priveli kraju. Dešavaće vam se da prođu sati i sati, dani i dani, da radite a na kraju dana shvatite da ništa niste uradili. Vreme će prolaziti a vi ćete se nervirati što ništa ne završavate.

Jednostavno, takav je period i protiv toga ne možete puno da uradite. Koncentrišite se ne stvari koje odavno čekaju na izvršenje, koje ste doveli do kraja a niste završili. Izbegavajte bilo kakve verbalne sukobe sa poslovnim saradnicima, a još više započinjanje bilo čega novog dok sve što imate za leđima ne završite. Nikako, ali baš nikako se ne upetljavajte u poslove koje ne možete da završite na vreme. Ne obećavajte rokove koje ne možete da ispunite…

Već početkom sledećeg meseca osetićete kako pritisak sa vas opada i kako sve postaje normalno, onako kako bi i trebalo da bude. Do tada, čelični živci i maksimalni napori pomoći će vam da se situacija koliko toliko ublaži. I naravno, iz svega što je loše izvucite neku pouku za ubuduće...

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Kao što ste videli, poslovni mesec i neće biti baš onakav kakav bismo voleli da bude, ali ljubavni je tu da vas izvuče iz svih kriza i depresija, da vam ne dozvoli da ružne misli po ceo dan budu u vašoj glavi. Ovaj mesec ćete primetiti da je partneru više stalo do vas, da je uvek tu da sa njim popričate, proćutite, da vas nasmeje i da vas oraspoloži.

Partner će da vidi patnje koje skrivate duboko u sebi, neće vam to direktno dati do znanja, ali će na sve načine pokušati da vas oraspoloži i da vam olakša sve što je u njegovoj moći. Znajte to da cenite, uzvratite partneru osmehom i onda kada biste najradije zaplakali. Svo slobodno vreme posvetite vama, i ne dozvolite da vam ništa kvari sreću, a naročito poslovni i finansijski momenti.

Prijaće vam duge šetnje i izlasci, pa bar vikendom ako ne možete češće, izađite i prošetajte, idite u prirodu, na mesta gde nema previše ljudi, gde ćete moći da čujete kako partnerovo srce kuca. Kuca, samo za vas. Uživajte sa voljenom osobom, a ako bude nekih nesporazumčića tokom meseca, odlično, ne valja da ih nema, pošto oni samo produbljuju vašu vezu...

Ako ste slobodni:

I vama će se ljubav nasmešiti, tačnije nasmešiće vam se neka osoba koju ste nedavno upoznali, osoba na koju ste ostavili dobar utisak, samo što vi to niste primetili. Ta osoba pokušava da dopre do vas i to će joj poći za rukom, a na vama je da utisak još pojačate i kompletno osvojite tu tajnu osobu.

Ono što i nije divno je da veze među osobama koje su se upoznale u poslednjih 1-2 meseca, a sada i zvanično započete i nisu baš predodređene za dugotrajnost, ali to već zavisi od vas i vaših osećanja. Možda ta osećanja nadmaše nebeska pa nas u ovo razuverite.

Družite se, izlazite, budite otvoreni za razgovor sa svima, baš sa svima...

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Svi problemi koji bi mogli da vas prate tokom ovog a i sledećeg meseca bi mogli da budu psihičke prirode. Do sada ste se provlačili bez ikakvih posledica ne obraćajući previše pažnju na zdravlje, naročito što se tiče nerviranja i stresa. I prolazilo vam je, ali sada biste morali malo više pažnje da obratite na vaš duševni mir, Saturn puno utiče na vas, a i situacija oko vas je takva da ste previše pod stresom, hteli vi to da prihvatite ili ne. Odmor je ono što će vam puno pomoći, bežanje u prirodu, u tišinu. Pored toga, zdrav život je obavezan, dajte sve od sebe da se izborite sa svim negativnim što utiče na vaše zdravlje.

Ne budite pasivni, mrdnite se, potrošite koju kaloriju, puno će vam značiti.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

4, 8, 12, 18, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!