Najnovije na sajtu

Kako muški horoskop pokazuje šta će žena doživeti u vezi sa njim

Da bi se procenio određeni odnos prvo se svaka karta za sebe samostalno proceni. Ako postoje srodni aspekti u oba horoskopa onda se može reći da osobe imaju mogućnost da budu zajedno.

Iako uporedni aspekti mogu biti sjajni, to znači da dve osobe formiraju jedno novo ,,biće odnosa,, ipak, ako u samoj natalnoj karti nema takve priče teško će ostati zajedno.

PRVO ĆEMO POGLEDATI KAKVA JE LJUBAVNA PRIČA U SVAKOM HOROSKOPU POJEDINAČNO PREKO NATALNIH  VENERA

N.N. ljubavna priča nije jednostavna. Venera je u znaku Jarca te on ima potrebu za konvencionalnom, rezervisanom i odmerenom osobom. U ljubavi može biti proračunat i ima potrebu za vezom koja će mu doneti status.

Astrolog Tanja Joksimović

U 8 kući vezu gradi na seksu a u kvadratima od malefika postoji karma jer je Venera vladar 12 (prošli život) i u kvadratu sa maleficima što često može ukazivati na prokletstvo. Ili na to da se ne bira sredstvo da se postigne cilj (veoma teški rituali) Venera je na južnom čvoru te ovo simboliše ženu iz prethodne inkarnacije a sada gubitke i probleme u ljubavi i odnosima, kao i na devojku gubitnicu koja ni od čega neće prezati da ga zavede i kontroliše. Preko dispozitora ona će doći u Vagu, sedište. Ući će u brak ali ostati pod opsadom malefika te ono što je uradila obija joj se o glavu jer Pluton i Mars dolaze preko dispozitora sa njom u kvadrat.

Osoba koja je sa njim u ljubavnoj vezi NEMA IZLAZ. Nažalost ovo sve ide preko 5 polja/polje dece i odslikaće se na prvo dete. Kod tebe preko polja dece nema ovakvih aspekata te nije ni bilo moguće da sa njim rodiš dete jer nemaš u svom horoskopu analognu priču.

Tvoja Venera je u Vodoliji i u savršenim aspektima, da ne ponavljam priču, već sam tumačila natalnu kartu. Tvoja Venera ukazuje na osobu koja je društvena , nezavisna, nepredvidiva, ne voli konvenciju i mrzi kada je neko sputava. Ljubav sa njim može biti dosadna (Venera u Jarcu) dok je za tebe smrt biti u dosadnoj i jednoličnoj vezi.

Oba Meseca su vazdušna ali sa različitim pričama

Njegov Mesec je u konjukciji sa Saturnom te je ovo žena koja je u braku sputana, vremenom postaje hladna  i konfliktna (konjukcija sa Marsom i Saturnom) i kvadratu sa čvorovima/ dolazi iz prošlosti i nema budućnosti. Brak se održava zbog statusa i forme. Preko dispozitora dolazi u kvadrat te je najzdravije za ovu ženu da se razvede inače će se razboleti i umreti. Mesec dolazi u malefičnu kuću, napadnut maleficima i vladarima malefičnih kuća, 8 i 6…

Tvoj Mesec pada preko dispozitora u znak Jarca ali nema aspekte, srećom. Stoga možeš postati rezervisana. Stabilna i pouzdana. Kao majka i žena više ćeš uočavati resurse kojoje možeš iskoristiti ali nemaš napad malefika ka ovoj poziciji. I imaš dobar aspekat sa Fortunom u 5 te će ti dete doneti sreću. Mesec ti dolazi u 3 polje pa ćeš emocionalno, zbog Jarca, biti suzdržanija ali volećeš da budeš u kontaktu sa neposrednom okolinom, volećeš da učiš i razmišljaš, da ,,zujiš,, po ulicama, odlaziš na kraća putovanja… Nema aspekata a time nema ni traga tragične priče.

Kod njega Mesec ide u 8polje, na Južni čvor bez ijednog dobrog aspekta i napadnut od tri malefika, stoga je ovo pokazatelj mržnje, gubitka, uništenja i nasilja, manipulacije i potrebe za kontrolom, i konačno, tužnog kraja.

Iz ovoga do sada možeš zaključiti da ti sigurno NE BI VOLELA DA SI VENERA ILI MESEC U NJEGOVOM HOROSKOPU.

Ma koliko da se sa njim dobro slažeš, vremenom bi morala preuzeti ulogu ovih planeta.

Sada ćemo pogledati kakvog ti muškaraca voliš.

Mars je u znaku Riba te je ovo ležeran i nežan muškarac. Popustljiv i pada pod tuđi uticaj. Ovo je muškarac iz tajne veze ili ima nekakve tajne. Radi u bolnici, tajnoj službi, umetnik, psiholog itd … U 5 je kući te je strastan, galantan i velikodušan.

Njegov Mars jeste u 5 kući srodan tvom, sekstilu sa Neptunom, opet srodan tvom jer Neptun vlada Ribama ali u kvadratu sa Venerom, dok tvoj Mars dolazi preko Neptuna u sekstil sa Venerom. Njegov je u konjukciji sa Saturnom i Plutonom dok tvoj ide u sekstl sa Saturnom i Plutonom. Tvoj Mars ide u opoziciju sa Mesecom dok je njegov u konjukciji sa Mesecom.

Ovde već i sama vidiš da imamo srodniju planetarnu priču te si se ti za njega ,,zakačila,, na neki način preko srodnih aspekata prepoznajući ,,lika iz svog horoskopa,, U ovom slučaju tajnog ljubavnika.

Dok je njegov vladar 5 (ljubavnica) R Merkur u Vodoliji, neko kome se vraća, mlađa, slobodna i nezavisna, inteligentna, neobična osoba. Retrogradna planeta – iz prošlosti.  Ti si Vodolija sa Venerom u Vodoliji.

Ovaj Merkur preko Saturna pada u kvadrat sa čvorovima te ljubavnica ovde nema budućnost. Pada pod opsadu malefika, kvadrat sa Venerom, te će doći do reči koje ruše ljubav, neko će lako reći nešto što će izazvati nezadovoljstvo onog drugog. Nesklad između praktičnog i udobnog, zadovoljstva. Jedan će misliti da je nešto praktično a drugi lepo i poželjno, i obrnuto… Itd.

Jedini povoljan aspekat za ovu ljubavnicu je sa Suncem, dosta priče, razmena ideja, druženje i savetovanje. I sa Neptunom, dok je tajno, mistično je. Neodoljivo, romantično. A ti to već imaš u horoskopu pa voliš kada je nešto nedostižno, nedodirljivo, romantično i mistično kod muškarca. Jednom rečju volećeš tajne veze. On ti ovo može pružiti ali svaki dublji plan sa njim donosi ti problem jer ćeš kad tad preuzeti ulogu njegovih ženskih planeta.

Uporedni aspekti su vrlo dobri ali horoskop, nažalost, ne može da opstane na uporednim aspektima, mora postojati priča koja je slična u svakoj karti, pojedinačno.

Kontakt i veza sa njim može oživeti od polovine juna kada Merkur na nebu krene R a u njegovom horoskopu počeće da aspektuje planete u 5 polju.

Oboje imate R Merkura koji će ,,oživeti,, natalnog od 7 juna 2014 do 1 jula 2014.

Da li je priča za tebe dobra moraš proceniti sama iz ovoga što je izloženo.

 

Autor:
Profesionalni ISAR C.A.P astrolog
Tanja Joksimović

Kontakt telefon: 0901/888-889, lokal 22