Najnovije na sajtu

Lav – godišnji ljubavni horoskop za 2015. godinu

Najbolje ćete se slagati sa:
Škorpija, Vaga, Ovan

Najgore ćete se slagati sa:
Bik, Devica, Ribe

Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina, dragi naši Lavovi!
Lepa godina je pred vama. Oni koji su u vezama i brakovima, imaće manjih problema zbog zanemarivanja partnera, a koje će doći kao posledica preokupiranosti poslom. A to, morate priznati, i nije tako veliki problem, pošto su finansije uvek najveći problem. I, kada se ne morate brinuti oko pukog preživljavanja sve će biti lakše, sve će partner sa osmehom na licu da oprosti. Štoviše, na kraju cele te zavrzlame, partner će imati lepše mišljenje o vama, tako da ste u duplom dobitku. Ovakvo dešavanje se može očekivati tokom prvih šest meseci ove godine.

Ostatak godine krasiće pozitivna atmosfera oko vas, uživaćete u svim emotivnim segmentima, kako sa partnerom tako i sa prijateljima. Ne dozvolite sebi da budete previše željni pažnje, i da vas neke sitnice vređaju, naročito šale na vaš račun. Vi jeste centar univerzuma za sebe, i volite da diktirate svoje zahteve, ali takav stav bi nekim prijateljima mogao da bude odbojan, pa malo spustite loptu i onda ćete definitivno moći 100% da uživate u svim čarima popularnosti.

05

Slobodni Lavovi imaju dobar period od maja do septembra, tako da se spremite da u tom periodu ulovite vašu drugu polovinu, a do tada se pripremajte tako što ćete uživati u životu i prikupljati pozitivnu energiju kojom ćete, čim pronađete srodnu dušu, moći da je obasipate.