Najnovije na sajtu

Lav – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Bikovima, Strelcima i Vodolijama Najgore ćete se slagati sa: Ovnovima, Ribama i Jarčevima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Lavovi, da odmah pređemo na stvar. Ove godine treba da se suočite sa mnogim teškim stvarima, često ćete morati da odlučite da li da slušate mozak ili srce, i ono najteže, nemojte baš sve da verujete vašim partnerima inače se može desiti da neke stvari o kojima maštate i dalje ostanu samo deo mašte.

ljubavni-horoskop

Savetuje vam se da se držite jednog partnera, a ne da flertujete okolo, inače se može desiti da veći deo godine budete sami ili usamljeni iako imate nekoga kraj vas. Oni koji su u dužim vezama imaju velike šanse da u poslednjem kvartalu veze podignu ne znatno veći nivo, veridbe, venčanja, život u dvoje.

Godina kao da je stvorena za ljubavne nesporazume, i to sve zbog nekog trećeg, i to što je najgore, taj treći će biti neko blizak, član porodice, dobar prijatelj. Nemojte da se uznemirite ako vam partner ne ispuni neka obećanja, kao što smo već rekli skoro sve što partner obeća ili pokazuje uzmite sa blagom rezervom, bolje i sumnjati nego ostati razočaran. Drugim rečima, ova godina što se ljubavi tiče biće „sportska“ za vaš mozak i srce, svo vreme ćete morati da preračunavate šta i kako, da za svaku izgovorenu rečenicu tražite skrivena značenja. Ali i u tome ima nekih čari.

Ljubavni život nikako neće cvetati onima koji su u vezi sa ovnovima, ribama ili jarčevima, a ako ste u vezi ili ste zaljubljeni u bikove, strelce ili vodolije to je već veliki plus u narednoj godini.

Moguć je neki sastanak koji nakratko može da rasplamsa strasti, sastanak sa nekim koga poznajete već duže vreme ali nikada ništa niste uradili sa njim. Sve u svemu, godina koja je pred nama će biti godina za previranja, godina za pametne odluke. Nadamo se da ćete takve odluke i da donesete!

Lavovi, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!