Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Stelijum planeta u znaku Ovna na Lavove deluje stimulativno pa im neće faliti akcije, uzbuđenja i energičnosti. Sada imate dovoljno snage i samopouzdanja da se uhvatite u koštac sa bilo kakvim životnim izazovom. Imaćete potrebu za takmičenjem i iskazivanjem. Ovo bi moglo da dovede do loše komunikacije sa neistomišljenicima ili sa onima koji nisu spremni da vam se dive i da vam aplaudiraju. Sada treba uzeti u obzir da imate izuzetne organizatorske sposobnosti koje su korisne kako vama tako i vašim saradnicima i poslodavcima, a to treba iskoristiti. Ako ste nešto hteli da promenite, u aprilu planete vas podržavaju u vašoj nameri mada odluke treba donositi tek krajem meseca. Ambiciozni ste, ali ne i odlučni, poletni i strpljivi.
Očekivanja na polju finasija su predimenzionirana pa pažljivo raspolažite resursima koje imate.

ljubavLJUBAV

Mlađe osobe i oni koji nemaju stalnu ili dugu vezu su u mnogo povoljnijem periodu nego oni koji su u sigurnim odnosima. Sumnjičavost, zabrinutost i nezadovoljstvo u glavnom će ophrvati ove druge pa će tražiti izlaz u avanturama, flertovima i promenama. Ovo bi moglo iz temelja prodrmati već ionako nestabilnu strukturu pa se tokom aprila najlakše i najneočekivanije izlazi iz braka ili stabilnih odnosa. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti da zablistaju i da se istaknu i tako postanu zapaženi i poželjni za suprotni pol. Zračićete snezualnošću i seksipilom i nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. U vezu vas uvlači erupcija strasti i emotivnih izliva. Nažalost, malo je verovatno da to može potrajati duže vreme jer će se osećanja vrlo brzo potrošiti.

zdravljeZDRAVLJE

Ako ste stariji, osetićete priliv energije na kratko što vas može prevariti po pitanju vaših mogućnosti. U svakom slučaju, sada imate priliku da nađete pomoć ili način na koji se treba lečiti.

1 komentar dana Lav – mesečni horoskop za april 2013.

  1. suprug je rođen 27.7.1972.god u 11 i 20 u zrenjaninu dali ce uskoro dobiti posao finansiska situacija nam je jako teška HVALA

Comments are closed.