Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za mart 2015. za sve Lavove! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za mart 2015. Venera i Mars su u Biku tokom ovog meseca, a to može da predstavlja samo jedno - finansije. Da ne pomislite odmah da će pare pasti sa neba, ne - neće nikako, moraćete da se potrudite, da zavrnete rukave, ali jedno je sigurno, ako budete vredni i radni, rezultati će sigurno doći. Najbolji period za rad i ostvarivanje rezultata je sam početak meseca, prvih 10 dana dajte sve od sebe i radite ono što najbolje znate, što vam ide od ruke, za šta ste obučeni, i očekujte pohvale i nagrade. Sve karte će biti otvorene, pa ovaj mesec možete da razmislite i o nekim neuspesima iz prošlosti i na osnovu njih da izvučete dobre zaključke koji će vam pomoći, ne samo da više ne pravite greške, već da ono što radite, radite na najkvalitetniji mogući način. Izvucite pouke iz neuspeha i uz pomoć malo volje i truda sigurno dolazite do zacrtanih ciljeva, a samim tim i do kvalitetnijeg načina života. Posle uspešne prve trećine, dolazi jedan stabilniji period do kraja meseca tokom koga ćete razrađivati ono započeto na početku meseca i sigurno ići ka zacrtanom cilju. Važno je napomenuti da ciljevi slobodno mogu biti malo teži nego što su inače, dobri su aspekti pa zašto da se zadovoljite nečim za vas prosečnim. Ko ne rizikuje ne profitira, a ovaj mesec je za poslovne rizike dušu dao! Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za mart 2015.

Ako ste u vezi:

Jako dobar mesec zahvaljujući Merkuru u Ovnu! Ako ste tokom prošlih meseci imali bilo kakvih problemčića u braku, u vezi, ovo je odličan period da sve nesuglasice rešite, i to posebno prvih 10-ak dana. Budite iskreni, otvoreni, ako ste pogrešili grešku priznajte i sve će vam biti oprošteno. Druga polovina meseca će biti mirna i standardna, pokušajte da je podignete na malo viši nivo sitnicama koje ljubav znače, iznenadite partnera nečim, dajte mu, istaknite nešto što na vama voli, provedite vikende sa zajedničkim prijateljima, ljudima koje oboje volite. Izbegavajte alkohol krajem meseca, ako ste laki na jeziku mogli biste da kažete nešto što ne mislite, nešto što ne biste u ovome trenutku trebali da kažete, a to vam nikako ne treba, ništa ne sme da pokvari ovako lep mesec.

Ako ste usamljeni:

I vama, kao i onima koji su u vezi, predstoji potencijalno dobar mesec i takođe će Merukurovo prisustvo u Ovnu pozitivno uticati na vas i okolnosti oko vas. Imate dobar period pred vama, posebno prva polovina meseca, pa dajte sve od sebe da šarmirate osobu do koje vam je stalo baš u prvih nekoliko dana aprila. Ako niste još uvek upoznali nekoga oko koga biste hteli malo više da se potrudite, eto prilike da je upoznate na manje atraktivne načine - preko zajedničkih prijatelja, na poslu ili poslovnom okruženju ili čak i preko Interneta. Ne stidite se, danas većina veza započne nekim druženjem na internetu, pa upotrebite svoje “pretraživačke” sposobnosti i pronađite pravu osobu za vas. Emotivno ste jako zreli, zavodničke sposobnosti su na lavovskom nivou, opustite se i krenite u lov!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za mart 2015. O zdravlju ćemo i ponajmanje da pišemo ovaj mesec, pošto ne bi trebalo da bude nikakvih neočekivanih problema tokom aprila. Lepo vreme i pozitivna energija koju ćete nakupiti tokom meseca će pozitivno uticati na vaš organizam, ne dozvolite da vas nikakav stres, nikakvi problemi zdravstveno opterete. Preporučujemo da fizičku aktivnost nikako ne izostavite, ne morate ni u teretane ni u fudbal, dovoljna će biti lagana šetnja nekoliko puta sedmično i ništa nema da brinete. Uživajte, Lavovi! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za mart 2015. 6, 9, 10, 18, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni horoskop za 20.03.2015. - Ljubav, posao i zdravlje | Današnji Dnevni Horoskop
  2. Dnevni horoskop za 21.03.2015. - Ljubav, posao i zdravlje | Današnji Dnevni Horoskop

Comments are closed.