Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za april 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2022. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2022.

Dragi Lavovi,
Konjunkcija Marsa sa Saturnom 5. aprila doneće vam teškoće u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerima što će zahtevati postavku vaše saradnje na drugačije osnove. Neophodno je da uložite veliku energiju i strpljenje u dogovore i da svemu pristupate odgovorno. Venera će ući u znak Riba i uvećaće priliv vaših finansija, dok će vaš platni promet da se odvija lako i bez zastoja. Ako planirate da podignete kredit, dobićete ga pod povoljnim uslovima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Započećete sa planiranjem prioritetnih i velikih ciljeva koji bi mogli da vam donetu uspon u karijeri. Bićete u svemu dobro organizovani. Jupiter će 12. aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i doneće vam povoljne mogućnosti da investirate na berzi i da vam to donese velike i dugoročne dobitke. Imaćete dobar osećaj u koje oblasti da investirate novac i na koju stranu da usmerite važne poslovne ciljeve. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, hemijske industrije, finansija, ekonomije, bankarstva i u poslovima gde se od vas traže kreativna rešenja.

Mars će 15. aprila uži u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u rešavanje i uklanjanje svega što bi moglo da vam pravi potencijalne smetnje u razradi i ostvarivanju aktuelnih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje o poslovima obezbeđenja. Merkur će 18. aprila praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam priliv plodnih ideja koje ćete moći da iskoristite za unapređivanje vašeg poslovanja. Imaćete i neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući sekstilu Venere sa Uranom. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da se istaknete u svom poslu i dobijete pohvale nadređenih. Krajem meseca će se delimično pomračenje Sunca odigrati u znaku Bika, što će naneti štetu vašem ugledu i ugroziti vam položaj.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, konsaltinga i u IT industriji. Biće tražena vaša sposobnost za rukovođenje.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila doneće vam velike napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Kako biste uspeli da ih rešite, biće potrebno da postavite vaš odnos na drugačije i čvrste osnove. To će biti moguće samo ako budete bili spremni na teške razgovore i ako budete ozbiljno uzimali partnerove predloge i kritike .

Sekstil Sunca sa Saturnom u drugoj dekadi aprila omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom oko rešavanja zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete pružati podršku. U trećoj dekadi meseca će vam kvadrat Merkura sa Saturnom doneti nova neslaganja, ovog puta zbog različitih stavova u vezi jednog zajedničkog cilja na kome radite .

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vrlo izraženih stavova i mišljenja, inteligentna, revolucionarnih stavova ali teškog karaktera. Bez obzira na to, bićete privučeni jer će se između vas dvoje probuditi strasti i lako ćete ući u intimne odnose. Nešto više od toga biće vam teško da postignete. Emocije mogu da se pojave ali će doći do naslaganja u mišljenjima oko nekih važnih pitanja u odnosu, što će dovesti do razilaska, umesto ulaska u vezu.

Nešto stariji Lavovi će imati teškoća da privuku sebi osobu koja im se dopada jer će biti previše navalentni i krutih stavova. Ovo može da odbije vašu simpatiju. Ako se u međuvremenu pojavi neko novi, imaćete teškoće u komunikaciji.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2022.

Konjunkcija Marsa sa Saturnom na početku aprila vas upozorava da budete pažljivi i da izbegavate velike napore jer može doći do uganuća zgloba. Bićete pojačano podložni prehladi i virusnim infekcijama. Potrebno je da delujete preventivno i da radite svakodnevne fizičke vežbe, dovoljno se odmarate i izbegavate stresne okolnosti. To će ublažiti moguće smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća to su pasulj, artičoka, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Lanene i čia semenke možete uzimati uz jogurt ili kao dodatak kuvanim jelima. Od voća jedite avokado, suve šljive, jabuke i kruške. Zobene žitarice jedite za doručak. Badem i crnu čokoladu uzimajte kao dodatak ishrani.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2022.

7, 12, 16, 19, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.