Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Lavovska snaga koju poseduje Vaš znak u ovom mesecu dostiže najvišu tačku u svom delovanju, sve ono što nosite u sebi ujediniće se i vi ćete naprosti sijati u punom sjaju. Morate prepoznati trenutak kad krene sav taj nalet i to vam je jedini zadatak, a onda da se prepustite i vidite šta sve možete. Ostali znakovi i njihovi pogledi netremice će pratiti svako vaše izlaganje, retki su oni na koje nećete sugestivno uticati. To neće priznati vaši pritajeni neprijatelji i oni manje pritajeni, ali znajte da ovog meseca ste poput gurua za sve. Naprosto Vaš ego je izuzetno uticajan i dominira umovima drugih. Merkur je u vašem znaku u prvoj polovini avgusta, i on je velikim delom i zaslužan za svo to dešavanje oko vas i u vezi vas. On vas vodi razumom. Jupiter se našao u isto vreme u vašem znaku, a od njega aspekt sreće dobijate.

Čuvajte se u drugoj polovini meseca nepotrebnih troškova jer vreba retrogradna Venera. Jupiter je prisutan u drugoj polovini meseca i on vam pruža mogućnost da popravite finansijsko stanje. Štedite. Vašoj afirmaciji na poslu doprineće osobe iz znaka Ovna i Lava, pa gledajte da budete u bliini takvih osoba.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Vi ste jak znak, neretko i dominantan, a osoba s kojom ste trebalo bi da dobro podnosi to ili je neće biti pored vas. Vi od svog ega ne odustajete. Uglavnom vam ide od ruke da usaglasite partnera sa samim sobom, ali nikom još nije pošlo za rukom da vas promeni. Vrlo ste jak karakter i ni zarad ljubavi ne biste pristali da neke stvari kod sebe promenite. Veliki problem su osobe iz vašeg znaka. Ako je slučaj takav trenutno kod vas, biće to borba titana. Vise seksualna nego romantična veza. Ako nas pitate, potražite osobu iz manje “agresivne”grupe znakova, nekog Raka, Ribu, možda Vagu, jer veza sa vašim znakom iscrpeće vas umno i fizički i osećaćete se prilično bedno kad se završi. A završi obično vrlo brzo.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba s posla posmatra vas već neko vreme, zaista veoma vešto, jer do sada vi to niste primetili. Ona parti svaki vaš potez i to situacije kad ste najviše opušteni, a to su situacije dok jedete svoj ručak, dok razgovarate telefonom,( a razgovor nije poslovne prirode), dok ćaskate sa kolegama u pauzi… Pripazite na manire, kako brišete usta dok jedete, na mimiku dok razgovarate, na odevanje i sklad boja, na čistoću kose. Ova osoba analizira vaše detalje, i zato pripazite bukvalno na sve. Poradite na svom imidžu, eto prilike. Uskoro sledi neka proslava ili zajednički izlazak kolega, pa biste mogli da naslutite o kome se radi i koga tako silno zanimate. Ipak, za vezu s tom ili nekom drugom osobom sačekajte sledeći mesec. Venera je u retrogradnoj fazi i smeta vam na polju komunikacije i vrlo razorno utiče.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Nestala je Jupiterova zaštita i prepušteni ste sami sebi. Morate mnogo da poradite na očuvanju svog zdravlja trenutno, uključite sve moguće borbene snage poput svežeg voća i povrća kog trenutno ima napretek, a ne zaboravite na rekreaciju, bar u večernjim satima, od koje ćete lepše spavati i obnoviti svoj imuni sistem.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

6, 9, 14, 20, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!