Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Ovaj mesec i nije baš obećavajući što se tiče porasta finansija, vreme je odmora, pa tako i sami poslovi trpe, a naročito je loš drugi deo meseca kada se Saturn preseli u znak Škorpije, 16. jula. Već krajem meseca dolazi još teži period, pa zato dobro pazite šta i kako radite. Ne rizikujte, ne radite ništa što nije sigurno!

Zato period kad su svi pogasili svoje receptore i prepustili se čarima leta vama nek posluži za sagledavanje situacije, sad imate vremena više nego što biste ikad imali tokom godine. Izbegavajte podmetanje nogu saradnicima jer će vam se vratiti dvostruko. Oni koje vidite kao neprijatelje gledajte da preobratite u prijatelje. Vaši neprijatelji su ljubimci nadređenih, te nije mudro s njima biti u ratu. Upotrebite sav svoj postojeći šarm kao oružje i pridobijte ih. Vaše stvarno mišljenje nikog ne zanima i nemate nikakve koristi od njega, stoga ga zadržite za sebe.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Planete su se ujedinile, Mars u Raku, retrogradna Venera, i sklad među njima dovodi do sklada među mnogim znakovima ovog meseca, ali kod vas pravi džumbus. Negde mora da puca, i eto, prelomilo se na vama, kao žrtvenom jagnjetu zarad dobrobiti ostalih znakova. Ne brinite, vi ste samo došli na red, i istrpite to junački. Voljena osoba vas je vidno očarala, pa silno razočarala, besni ste. Ponajpre jer ste dozvolili da vas toliko obuzme ta zaljubljenost, dakle, besni ste na samog sebe, jer se osetiste kao slabić, što vam se nije dešavalo ranije da pravite budalu od sebe i na vreme to ne vidite.

Ali ne očajavajte. Smeši vam se jedan prijatan susret, a osoba krajnje neočekivana, zaceliće vam rane na srcu prvo lepim prijateljstvom, a onda sledi nešto mnogo više od toga. Ali moraćete se dobro da se potruditi da izađete iz onog prvobitnog besa i vidite situaciju u jasnom svetlu, a ne mutno kad sad.

Ako ste slobodni:

Udarila vam vrelina u glavu, prožima vaše telo, sviđa vam se pomisao da hodate sa što manje odeće na sebi, otkrivajući delove tela na koje ste ponosni. Noći su vaše vreme za lov. Osobe koje upoznajete i sa kojima provodite u razgovorima ispunjavaju vas i prijaju vam. Niko prema vama nije neprijatan,a i vi ste fin sagovornik. Nastavite tako. Vaše reči i vaše pričanje gode ljudima i želeće vas u društvu uvek. SVe to otvara puteve za neke nove stvari i ljude. Očekujte direktan “napad”osobe suprotnog pola, obasuće vas predlozima koji će vas prijatno šokirati. I njoj je udarila vrelina u glavu i ne preza ni od čega...

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Moguće je da ćete se ukočiti dok budete nešto dizali s poda, pa sve što treba radite uz čučanj, ili vam sledi nepriajtan period bola i strogog mirovanja. Znate da ste čangrizav stvor i da više od svega mrzite stajanje u mestu, zato vas i upozoravamo na vreme. Preporučujemo nešto za jačanje kostiju, potražite u apotekama, a svakako preporučujemo večernje šetnje, pomalo intenzivnijeg karaktera, jer većinu dana svi provodimo pasivni, jer vrelina ne posustaje, ali mi da.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

9, 10, 12, 22, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!