Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Ovo bi mogao da bude jako dobar mesec za Lavove, bar po prilikama na nebu! Naravno, ništa ne može da se uradi ak ovi to ne želite, pa je na vama da zapnete i iskoristite aspekte koji su, kao što već rekosmo, jako jako dobri! Ono što će da karakteriše ovaj mesec je Venera u vašem znaku, što bi trebalo da vas čuva od svih problema na koje biste mogli da naiđete i da vam pomogne da ih jednostavno preskočite. Mars u znaku Blizanaca pomoći će vam oko finansijskih prilika, a vaš karakter i zacrtane osobine daće vam i snagu potrebnu za rad. Sada, kada iskombinujete sve ovo što rekosmo, videćete da je dobar mesec tu, da vam ništa ne može odmoći i da samo treba da radite i verujete u sebe, pa će ono što ste zacrtali i da se ispuni. Što je najvažnije, dobre prilike bi trebalo da traju duže vreme, pa se stoga ne plašite da započnete sa nekim poslovima kojima treba malo više vremena da se isplate, radite makar rezultate videli tek za godinu dana. Možete slobodno da započnete da radite nešto novo, novo u bukvalnom smislu - nešto što nikada ranije niste radili niti ste i sanjali da ćete to da radite. Uspećete! Mesec je jako povoljan za Lavice, drage dame, ovo je mesec za vašu karijeru, ničega se ne plašite već idite ka vašim ciljevima!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Divan mesec. Nema razloga ni za šta da se plašite, Venera je uz vas, a ona simbolizuje ljubav. Ljubav koja je vama i te kako važna, pa ćete uz sve ostale aspekte imati dodatnu energiju koju će ljubav u vama da nagomila. Stvarno nemamo nikakvih preporuka sem da volite i da uživate u ljubavi koju će vam partner svakodnevno pružati! Kad je već divan mesec pred vama, razmislite i popričajte sa partnerom gde biste mogli da otputujete, a samo će finansijski momenat da odluči kada krećete i koliko dugo ostajete. Ali ne brinite, makar otišli na jednodnevni odmor, negde blizu vaše kuće, lepo ćete se provesti i odmoriti. Naravno, ako finansije dozvoljavaju, jedno lepo morsko odmaranje bi samo povećalo količinu vaše ljubavi i sreće zbog nje!

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec možete da steknete neka nova poznanstva, dobijete nove prijatelje za ceo život, ili da se još više zbližite sa onima koje već poznajete. Pored prijateljstva, što je takođe jako bitno, moguće je da ćete upoznati nekog jako interesantnog, a ako se to desi samopouzdanje mora da vam bude na najvišem nivou pošto su svi aspekti na vašoj strani. Ako poželite nekoga da osvojite to ćete i da uradite, Venera je uz vas, Sunce je na vašoj strani.

Jedini savet koga imamo je da u veze NE ulazite u prvih 10-ak dana meseca, ako baš ne morate. Koliko čudno to zvučalo, ako vam i iskrsne neka šansa tokom tih dana, odložite je kako god znate i umete, pa onda u drugoj polovini meseca nadoknadite sve što ste zbog našeg saveta izgubili!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

A kakvo da bude nego lavovsko. Što se zdravlja tiče bićete pravi Lavovi, ništa neće moći da poljulja vašu zdravstvenu sliku, prvenstveno onu psihičku koja je jako, jako važna. Stres bi trebao dabude anuliran, a i ako ne bude vi ćete ga anuilrati dobrim raspoloženjem. Pripazite se povreda, prvenstveno u leđnom delu, ne dozvolite sebi nikakve rizične sportove, pazite se vožnje automobilom ili pešačenja u blizini automobila.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

7, 11, 16, 21, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!