Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Do 22. marta morate biti strpljivi i prilagoditi se uslovima rada ili određenoj situaciji. Ne žurite sa donošenjem važnih odluka i ne ulazite nesmotreno u poslove koji vam neće doneti mnogo koristi.

Sunce u znaku Riba teži savršenstvu, ali u odnosu na vaš znak može dovesti do greški, iluzija ili obmana. Ipak, daje inspiraciju, viziju i dobre rezultate u poslovima koji zahtevaju istraživanje ili kretivno ispoljavanje. Ako ste angažovani na nekom ozbiljnom ili starom projektu, sada ćete ubrati plodove napora koje ste u isto ulagali. Ako nešto tek započinjete, a to zahteva finansijsko ulaganje, tada preispitajte sve okolnosti pod kojima novac ulažete i istražite tržište. Moglo bi se dogoditi da u ovom momentu ulažete u nešto što je isuviše neispitano pa je izvesno da će rezultat biti gubitak. Ako očekujete kredit, pozajmicu ili se po bilo kom drugom osnovu zadužujete, realizaciju možete očekivati u prvoj polovini marta. Ako ste dužni, sada se razdužite. Ako su vama dužni, tada tražite da vam dug bude vraćen. Postoje aspekti koji ukazuju da će se nekima od pripadnika ovog znaka ukazati sjajna prilika za odlazak u inostranstvo ili vrlo značajan kontakt sa strancima.

ljubavLJUBAV

Odlike ovog perioda su zavođenje, tajne veze i jake ljubavi kao i mogućnosti za vanbračnu decu, odnosno za začeće van braka. Ukoliko su u pitanju muški pripadnici znaka Lav, biće izloženi posesivnosti partnerke i mogućim ljubomornim scenama. A ako se slučajno nađu u duploj vezi, obe partnerke će sada patiti; i ljubavnica i legalna. Ženski Lavovi mogu ući u tajnu vezu. Ako se to sada, tokom ovog meseca dogodi, treba da znaju da su osuđeni na dugu patnju jer se taj odnos neće lako prekinuti. A neće biti ni samo avantura. Neki će gajiti snove u vezi sa osobom koja je nedostižna ili nedostupna, a neki će se razočarati ne videći pri tom da su upravo očekivanja ta koja vode u razočarenje.

Oni koji su dugo u vezi, a odlagali su početak zajedničkog života, sada su sposobni da prihvate odgovornost i da daju drugu formu svojoj vezi.

zdravljeZDRAVLJE

Izbegavajte stresove i napetost koliko je to moguće. Prilagodite se zahtevima okoline i ne insistirajte na svojim rešenjima.