Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za mart 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Lavovi,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da se premestite na bolje radno mesto. Bićete u prilici da pokrenete nove usluge koje će vam privući više klijenata i doneti vam uvećanu zaradu. Konjunkija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove izvore za finansiranje i poboljšaće vaš platni promet, što će pozitivno uticati na uvećanje salda na vašem računu. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete bar jedno poslovno partnerstvo. Uspeh ćete ostvariti na poljima javnosti, marketinga, ljudskih resursa inženjeringa. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće propuste u planiranju i organizovanju važnih finansijskih transakcija. Zahvaljujući konjunkciju Sunca sa Neptunom, uspećete da uvidite eventualne propuste i izbegnete teškoće. Nemojte ulaziti u rizike.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna. Vaše napore i planove ćete usmeriti ka dobijanju podrške za projekte koje planirate da pokrenete uskoro. Neophodna vam je saradnja sa osobama na visokom položaju, kao i dobijanje administrativnih dozvola koje izdaju nadležna ministarstva i druge državne ustanove. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neslaganja sa poslovnim partnerima u pogledu novih metoda rada i vaših ideja kako biste trebali da pristupate realizaciji zajedničkih radnih zadataka. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima i u oblastima javnosti. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam krajem meseca omogućiti da pokrenete jedan veliki posao.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, obezbeđenja, inženjeringa i u IT sektoru. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam dobro razumevanje sa partnerom. Razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Najviše će vas zanimati kako da uvećate zajednički budžet. Oboje ćete imati zanimljive ideje u vezi toga. Sve na šta se zajedničkim snagama usmerite i gde pokažete inicijativu, uspećete da ostvarite.

Druga polovina marta donosi vam različite poglede na jedan zajednički cilj, što će izazvati napetost i nesuglasice. Pružiće vam se mogućnost da otputujete zajedno na mesto koje bi vam oboma prijalo i to će vam omogućiti da se opustite i da nađete rešenje u vezi onoga gde niste mogli da se složite. Krajem marta ćete ostvariti stabilnost i mir u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena i u toku sa aktuelnim trendovima. Otkrićete kako imate slična shvatanja i odlično ćete se razumeti. Počećete da se viđate i da zajedno izlazite. Pojaviće se obostrane emocije u drugoj polovini marta ali ćete i vi i vaša simpatija biti nesigurni da li želite da uđete u vezu ili vam odgovara slobodna varijanta. Do kraja meseca ćete se odlučiti da započnete vezu koja će biti ozbiljna.

Nešto stariji Lavovi će više nego obično učestvovati u društvenim aktivnostima gde će upoznati osobu sličnih shvatanja sa kojom će početi privatno da se viđaju. Do kraja meseca ćete se dobro upoznati i bićete spremni da započnete novu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je da se često izlazite u prirodu i da izbegavate gradsku gužvu i zagađen vazduh kad god ste u prilici. U drugoj polovini marta ćete biti pojačano osetljivi na stres. To će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Biće vam osetljivi zglobovi. Potrebe su vam vežbe za leđa i vrat.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus, crvenu papriku i crveni luk. Od voća jedite jabuke, pomorandže, urme i suvo grožđe. Ribu pripremajte često. Meso jedite umereno. Pojačajte unos orašastih plodova, kurkume, đumbira i selena. Pijte zeleni čaj.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za mart 2022.

5, 12, 17, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.