Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Ovog meseca bićete posebno vezani za inostranstvo. Čini se da ćete cele godine biti često na kraćem putovanju i to kretanje će vas održavati u dobrom raspoloženju. Tako će i posao koji budete započinjali u ovom mesecu imati isti efekat. Samopouzdanje će biti veće i imaće porast u svakom smislu. Pomoć će uvek dobro doći, a ako dolazi od osobe ženskog pola, onda sigurno možete računati na jednu opštu sigurnost. Rešavanje sudskih procesa u ovom mesecu je važno posebno. Iskoristite sigurnost koju imate i emergiju koja vam pomaže da se pokrenete. Vi volite dinamiku i rešavanje probllema na sudu vam čak može i prijati. Neko ko nije rešio stambeno pitanje, ima mogućnosti da reši to u ovom mesecu.

ljubavLJUBAV

Dosta dobar period za ljubav. Vi ste osoba koja voli tajne veze, pa ćete i ovog puta da se upletete u vezu u kojoj ste nekada bili. Iako je pomalo neobično da sa bivšom ljubavi imate tajnu vezu, to će sve trajati jako kratko. Ovo je period kada treba da zaokružite osećanja i da se okrenete sebi i svojim unutrašnjim vrednostima. Slobodni Lavovi koji žude za uzbuđenjem mogu da očekuju zanimljiv susret i to preko prijatelja. Tu se nalazi osoba koja će biti vaša srodna duša. Lavovi u braku bi trebalo da paze na komunikaciju sa partnerom posebno kada razgovaraju o novcu.

zdravljeZDRAVLJE

Budite oprezni ako radite težak fizički posao. Možete prehladiti stomak.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!