Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Iskoristite Sunce u vašem polju finansija i bićete dobro nagrađeni, savetuju vam vaši astrolozi. Nemojte baš olako da shvatite ovo i znajte da je za sve potreban i vaš trud i inicijativa, a ne da očekujete “padanje stvari i događaja s neba”. Morate sarađivati i biće sve kako treba. Kada biste očekivali, pa i dobijali sve na “tacni”, znajte da su u pitanju nečista posla i loše sile, koje će vam zauzvrat tražiti mnogo više nego što možete podneti.

Dosta loše energije trenutno vreba oko vašeg polja rada, a opet, dosta dobra energija je unutar samog polja, pa je trenutno vođstvo dobra, ali ostanite budni i pribrani. Septembar u prvoj polovini kreće prilično agresivno, par meseci uspavanog posla je završilo svoje, i vreme je da se krene u nove radne pobede. Vi ste pobednički znak, vaša volja, inicijativa i uloga vođe koju volite i uvek priželjkujete poželela je da se pokazuje, ulazite u poslove vidno odmorni i prepuni ideja.

Sjajno vas je imati za saradnika, idealno za visoke funkcije. Finansijski stojite lošije, ali krajem meseca naglo vam skače priliv novca. Posebno oni koji rade i sitnije poslove imaće dobru dodatnu zaradu, posle par meseci pauze.

Čuvajte se konkurencije. Jedan od poznanika, moguće da je i blizak prijatelj, potajno upija vaše ideje, iako deluje prilično nezainteresovano kad vas sluša kad pominjete posao. Uskoro biste se mogli iznenaditi ko vam je konkurent. Zato, pripazite s kim pričate o poslu. I ne pozajmljujte novac nikome!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Situacija na ljubavnom planu u ovom mesecu vam donosi dosta lepih momenata sa voljejnom osobom, pačak iako veza među vama nije vaš san snova, biće vam jednostavno lepo i prijatno. Naprosto biće toliko lepih spoljašnjih faktora koji će vam ulepšavati dane i trenutke kada ste zajedno, da nećete imati razlog da se ne osećate lepo. Verujte, bilo bi vam lepo sa svakom osobom. Nešto lepo je u vazduhu i vi jednostavno dobro reagujete na to, a poznato je koliko ste jak i vodeći znak, pa osoba sa kojom ste jednostavno vam se pridruži u toj prijatnoj plovidbi. Ali, naravno,kormilo držite vi.

Samo u slučaju ako je voljena osoba u vašem znaku, može doći do povremenog sukobljavanja, ali i tu ne vidimo neke ozbiljnije povrede duše. Jednostavno, lep period, dobre vibracije. Za sve vas rođene u ovom znaku savršeno vreme za ljubav, tj.za ojačavanje veze je upravo ovaj mesec, zato porazmislite o mogućnosti kraćeg ili, naravno dužeg putovanja.

Privlače vas daleke destinacije. Probudite avanturistu u sebi, pokrenite voljenu osobu, ili neka ona pokrene vas. Uživajte u ljubavi!

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi zapravo su uvek slobodni, otvoreni za nova poznanstva, teški su za neke duge veze, uvek ostavljaju delić sebe koji istražuje, eksperimentiše, i teško se obuzdava taj nagon, primitivan za mnoge, ali s kojim Lav nema problema, zapravo ponosan je što uvek zadržava deo sebe za sebe. Period samoće ne pada vam teško, jer vi ste jak i stabilan znak. Ovog meseca mogle bi se desiti značajne ljubavne priče, ali sve je poprilično bazirano na seksu, ništa dublje, ništa značajnije.

Ne želeći da obezvređujemo seks, naprotv, samo želimo da ukažemo da osim toga neće biti nekog emocionalnog vriska u vama, leptirića, ili kako već da opišemo zaljubljenost. Nije da vas to potresa. Vi niste gladni ljubavi, sasvim dobro kompezujete potrebu za ljubavlju. Vi izlazite, mnogo pričate, šarmirate, i sve to radite prilično svesno i namerno. Znate da ovladate situacijom i da sve oči budu uprte u vas. To je vaša hrana. Vama se svi sviđaju, svi sa kojima možete dobro komunicirati i koji dobro reaguju na vas. Retki su oni sa kojima ne možete. Imali ste ranije partnere sa takvom energijom koja vas je crpela i zato znate koga treba da se klonite.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Snažni ste i otporni, vodite računa o sebi u dovoljnoj meri i to donosi rezultate. Ipak, ne preterujte sa konstantnim osluškivanjem sebe, potrebno vam je malo relaksacije i odmor od preparata. da biste se “očistili”, pokušajte sa prirodom u čistom obliku. Vazduh na što većoj nadmorskoj visini, sirovo voće i povrće i izvorska voda. Preporučujemo!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

6, 14, 24, 27, 29

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!