Najnovije na sajtu

Mars je krenuo direktno

Dobro dan želi Vam astrocentar i Tanja Joksimović

Mars je krenuo direktno

Retrogradni Mars – ,,vojnik koji čeka,, okrenut na drugu stranu sada pogled usmerava napred, pokreće se. Gleda kolika je šteta načinjena i počinje da se bori za ono što je preostalo…
Mars vlada Ovnom i Škorpionom

U Ovnu je hrabar i direktan. Ubedljiv i odlučan dok je u Vagi u znaku svoga izgona.

Stoga je tu bio neodlučan. Neodlučan da krene u borbu, posmatrao je prošlost (retrogradan) Video je pretke u znaku Jarca. Sve one koji su postali fatalisti, kruti i bezživotni. Bezdušni i nesposobni da daju od sebe bilo šta. 

Astrolog Tanja Joksimović

Preko puta, u njegov dom uselio se Uran… Nema nameru da skoro izađe. Nepredvidiv i ekscentričan stalno ga na bunt podstiče ispredajući priče o novom poretku. 

Iza njega je Jupiter, naizgled štiti slabije (Jupiter u znaku Raka) ali pod kakvim je uticajem ovaj Jupiter? Pod uticajem Plutona i Urana! Imali snage da se bori sa ove dve sile?

DANAS MARS STOJI, zaledio se (u njemu živi Saturn) od pogleda ispred sebe. Pokušao je ljubazno, iskreno i diplomatski (na način Vage) da reši problem. 

Istina, da je bio direktan u vreme egzaktnih aspekata (vreme velikog krsta) ko zna kakve bi posledice bile sada. 

No, to ne umanjuje njegov bes posmatrajući ono što se desilo zbog njegove neprisutnosti i oklevanja (dok je bio retrogradan) 

Nema više ničega što ga može zauzdati. 

Krenuće da se obračuna sa svima onima (Plutonom u Jarcu) koji su narcistički okrenuti sebi štiteći svoje interese i stari identitet. 

I sa Uranom u svom domu koji ga huška da poništi i sruši stare obrasce ne misleći pri tom šta će se njemu desiti. I sam štiteći lične interese kroz uspostavljanje novih obrazaca ali koji su isti kao i stari samo se prezentuju na nove načine i pod maskom reforme koja je u svrhu ,,dobrobiti naroda,, a u kvadratu je sa znakom Raka (narod) 

 

Autor:
Profesionalni ISAR C.A.P astrolog
Tanja Joksimović

Kontakt telefon: 0901/888-889, lokal 22