Najnovije na sajtu

Mesec putuje znakom Raka

Mesec putuje znakom Raka do 8 aprila.

U ovom periodu najosetljivije su, upravo, osobe rođene sa podznakom, ili znakom RAKA.
Mogu imati osećaj gubitka kontrole nad sobom. Ili osećaj nesigurnosti i pritiska. Bliske osobe se doživljavaju kao protivnici i neprijatelji. Zdravlje je ugroženo zbog neprekidne napetosti i nervoze.

Iza Raka, sledi znak, ili podznak OVAN koji ima sklonost da na sebe preuzima previše a zatim postaje frustriran jer očekivano izostaje.
Planovi se ne mogu realizovati te postajete nepredvidivi sa naglim i burnim reakcijama. Može doći do problema sa ukućanima ili nekretninama.

VAGE, znak – podznak, su u problemu jer dozvoljavaju da drugi utiču na njih. U želji da postignu balans i zadovolje sve oko sebe gube vitalnost i snagu. Najveći je pritisak u partnerskim odnosima. Ipak, ulazak Venere u znak Riba daće šansu da se povuku i distanciraju, da pronađu kakav-takav mir.

JARAC, znak – podznak, je poslednji znak po ugroženosti u ovom kvartetu. Prisutan je određeni vid nerealnih očekivanja i preterivanja. Već duže vreme su izloženi unutrašnjem nemiru i želji da se nečaga oslobode, ali, ne preporučuju se radikalni potezi u ova dva dana…

Profesionalni ISAR C.A.P astrolog
Tanja Joksimović

Kontakt telefon:
0901/888-889 lokal 22