Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop na Facebook-u i Google+

Pre godinu dana kreirali smo 12 stranica na Facebook-u, sa željom da pripadnici svih horoskopskih znakova imaju svoju stranicu, gde će moći da pročitaju najdetaljnije dnevne i mesečne horoskope, ali i da pročitaju i vide neke druge astrološke zanimljivosti. Iz dana u dan broj korisnika na svih 12 stranica se povećava (trenutno preko 15.000), zbog čega smo stvarno ponosni, pa ćemo ovde da vam prikažemo koji su to horoskopski znaci najaktivniji, a kojima je teško uraditi i jedan klik mišem. U međuvremenu, kreirali smo i Google+ stranicu, gde svi vi koji koristite ovu društvenu mrežu redovno možete da čitate razna astrološka tumačenja. Ako do sada niste - pogedajte našu zvaničnu stranicu na Google+ klikom na link. A koliko fanova ima svaka od 12 stranica, i kako i vi da postanete član svoje horoskopske stranice pogledajte u tekstu ispod!

facebook

 

Po ovome se vidi da su najaktivniji blizanci, a device nekako najviše mrzi da kliknu LIKE na svojoj stranici 😉

Naravno, najtraženiji artikli su mesečni horoskop, koga izbacujemo pred kraj svakog meseca, ali sve više nam je tražen i dnevni horoskop.

I dalje će za vas na FB i Google+ stranicama pisati naši astrolozi Dragan Bura, Jasminka Jandrić, Zorka Ćupić, Neša Ćupić, Tanja Joksimović i Zorica Ninković. Ako za njih imate bilo kakvih pitanja, odgovore odmah možete da dobijete putem telefona 0901/88-88-89 koji je otvoren 24h dnevno, a više o njima možete da vidite na stranici Pitaj Astrologa.

Ovim putem vas pozivamo da pozovete vaše prijatelje da nam se pridruže na Facebook stranicama, kako bi nas bilo još više i više…

Lep pozdrav,
😉

 

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Mesečni Horoskop za Maj 2014. -Mesecni horoskop za MAJ 2014.
  2. Mesečni Horoskop za OKTOBAR 2014. -Mesečni horoskop za OKTOBAR 2014.

Comments are closed.