Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za AVGUST 2014.

Dobrodošli na mesečni horoskop!

Na ovoj stranici možete da pronađete Vaš mesečni horoskop za AVGUST 2014., a ako želite da saznate detaljnije astrološke analize – pogledajte stranicu dnevni horoskop.

Evo nam ga i 8. mesec u ovoj godini, mesec avgust, mesec kojim dominira Sunce.
Mesec je dobio ime od latinskog Augustus, što znači uzvišeni, i taj naziv je nekada dodeljivan samo bogovima. Definitivno je bogovski mesec pred nama!

Za one koji su rođeni tokom ovog meseca kažu da su duhoviti, da vole da se šale, atraktivni su, ali sa druge strane hrabri i neustrašivi! Veoma su emotivni, ali isto tako i temperamentni i često nepredvidivi. Vredni su, vredno rade da ostvare svoje ciljeve, veliki su lideri u svom poslu ali i šire (Obama, Castro, Clinton). Lako ih je povrediti, i naljutiti a kad aih jednom povredite teško vam praštaju. Tokom ovog meseca rođeni su neki od najpoznatijih pevača, sportista, glumaca svih vremena, ali o tom po tom.

Kažu da osobe rođene u ovom mesecu imaju i najmanje problema sa gojaznošću, da mogu da jedu skoro sve što hoće, a procentualno najmanje su gojazni i oni koji su gojazni se ugoje tek kada zađu duboko u godine.

Poznate face rođene u avgustu… Richard Gere, Cameron Diaz, Michael Jackson, Kobe Bryant, Usain Bolt, Patrick Swayze, Robert Redford, Robert De Niro, Madonna, Ben Affleck, Whitney Houston, Roger Federer, Dustin Hoffman,…

Želimo vam da vam ovaj avgust ostane u prelepom sećanju, da ga lepo i burno provedete, da se tokom ovog sunčanog meseca napunite snage za celu godinu!
Detaljan mesečni horoskop je spreman, dobro ga proučite i sigurno ćete uživati tokom avgusta!

Izaberite Vaš horoskopski znak, i pročitajte najdetaljniji mesečni horoskop!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Pred kraj svakog meseca objavljujemo mesečni horoskop za naredni mesec, kako na sajtu, tako i na Facebook i Google+ stranicama, pa Vas savetujemo da se priključite stranici koja odgovara Vašem znaku, kako bi bili na vreme obavešteni o novim mesečnim horoskopima!

Leave a comment