Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za Decembar 2014.

Ćao novembru, dobrodošao decembru! Kada stigne poslednji mesec u godini, i osvanu hladni decembarski dani, znamo da su sneg i zima na korak od nas, i da će jesenje sivilo uskoro zameniti zimska belina… Decembar je tu, spremamo se za najlepšu meterološku pojavu - sneg, za najlepše praznike kojih će biti dosta, spremamo se da se radujemo! Mesec decembar, iz latinske reči “decem” - u prevodu deset, ime je dobio kao nekadašnji deseti mesec u godini. Tek razvojem Gregorijanskog kalendara postao je 12. mesec. Oni koji su rođeni u decembru pripadaju Jarcu ili Strelcu, uglavnom imaju izražen smisao za humor, odgovorni su, porodični su ljudi ali vole i putovanja, izlaske, slobodu…

decembar

Od svetskih faca rođenih tokom 12. meseca izdvojićemo samo najpoznatije… Britney Spears, Nelly Furtado, Jay Z, Tyra Banks, Nicki Minaj, Frank Sinatra, Mila Jovovich, Brad Pitt, Christina Aquilera, Alyssa Milano, Samuel L Jackson, Annie Lennox, Denzel Washington, LeBron James, Tiger Woods, Psy, Antony Hopkins… Detaljan mesečni horoskop, kao što ste već navikli, možete da vidite na našem sajtu, i ovaj put smo pokušali da ga napišemo što jednostavnije, bez puno stručnih izraza i fraza, tako da će svima biti jasno šta nas čeka tokom decembra... Pogledajte i proanalizirajte mesečni horoskop, a za sve savete, pitanja, konsultacije… naši astrolozi su 24h dnevno tu, pozovite ih i konsultujte se sa njima! Miran, zdrav, srećan i berićetan decembar, kao i lepe praznike vam želimo!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Pred kraj svakog meseca objavljujemo mesečni horoskop za naredni mesec, kako na sajtu, tako i na Facebook i Google+ stranicama, pa Vas savetujemo da se priključite stranici koja odgovara Vašem znaku, kako bi bili na vreme obavešteni o novim mesečnim horoskopima!