Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za januar 2015.

Prođe još jedna godina…
Nekome lepa, nekome kao i ostale, nekome… da se što pre zaboravi. Imali smo težak period prošle godine, iz njega smo izađli krajem 2014. i ostaje nam samo da se nadamo da će 2015. u svakom pogledu biti bolja od ove koju smo ispratili. Sigurni smo da će, bar većini nas, tako i biti!
2015. godina, u numerologiji predstavljena brojem 8 koji predstavlja broj akcije, ostvarenja ciljeva, napretka na svim, a naročito poslovnim planovima. 2015. godina koja će po Kinezima od sredine februara postati godina Ovce.
Januar – mesec poznat po praznicima, po đačkom raspustu, velikim troškovima, planiranju ostatka godine. Osobe koje su rođene tokom januara su vesele, vole dobar provod, iskreni su, komunikativni, omiljeni u društvu. Ime vuče od dve reči, grčke i latinske, a ime je dobio po rimskom božanstvu vrata i ulaza, sunca i svetlosti – Janusu.

Mesečni horoskop za januar 2015.

Od poznatih ličnosti koje su rođene tokom ovog meseca pomenućemo: Mel Gibson, Michael Schumaher, Bradley Cooper, Marilyn Manson, Rowan Atkinson, Nicolas Cage, Lewis Hamilton, David Bowie, Kate Middleton, RoD Stewart, Howard Stern, Orlando Bloom, Pitbull, Jim Carrey, Muhammad Ali, Kevin Costner, Alicia Keys, Jose Mourihno, Oprah Winfrey, Phil Collins, Justim Timberlake…
Detaljnije ćemo proći svaki dan, svaki rođendan, svako važnije dešavanje u našim dnevnim horoskopima, a vama ostavljamo da pročitate mesečni horoskop za januar, i da vidite šta vam se to sprema. Naravno, svi astrolozi su uvek tu da vam detaljno protumače mesečni, godišnji, natalni, uporedni, poslovni, ljubavni… horoskop, da vam daju savete i odgovore na sva pitanja koja imate!
Pogledajte mesečni horoskop, i uživajte u januaru!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)