Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za JUN 2014.

Dobrodošli na mesečni horoskop!

Na ovoj stranici možete da pronađete Vaš mesečni horoskop za JUN 2014., a ako želite da saznate detaljnije astrološke analize – pogledajte stranicu dnevni horoskop.

Dan po dan, mesec po mesec i dođosmo mi i do juna…

Jedan od najlepših meseci u godini, ime je dobio po rimskoj boginji i kraljici neba, zaštitnici venčanja – Junioni, Jupiterovoj ženi.

Za osobe koje su rođene u junu uglavnom važi pravilo da su pristojne, osetljive, ljubazne… lako menjaju svoje mišljenje, vole da odugovlače i oklevaju. Temperamentni su, vole da se šale, društveni su i lako osvajaju nove prijatelje. Jako su emotivni, lako ih je povrediti, a iako se ne vidi da su povređeni, dugo vremena im treba da se oporave…

Kažu i da osobe rođene u junu imaju bolje predispozicije da postanu direktori, šefovi, osobe sa položajem, a i velike su šanse da budu i Nobelovci!

Da ne otkrijemo baš sve, biće još prilike u dnevnim horoskopima, mesečni horoskop za jun je spreman, pogledate šta vas očekuje, a mi vam želimo da vam ovo bude najlepši mesec do sada!

Izaberite Vaš horoskopski znak, i pročitajte najdetaljniji mesečni horoskop!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Pred kraj svakog meseca objavljujemo mesečni horoskop za naredni mesec, kako na sajtu, tako i na Facebook i Google+ stranicama, pa Vas savetujemo da se priključite stranici koja odgovara Vašem znaku, kako bi bili na vreme obavešteni o novim mesečnim horoskopima!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Mesečni Horoskop za JUN 2014. -Mesečni horoskop za jun

Leave a comment