Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za NOVEMBAR

Po jedanaesti put ove godine vam želimo dobrodošlicu u novi mesec! Evo ga i novembar, zlatna sredina jeseni, mesec tokom koga dominira pesimizam. Položaji planeta, a i vremenske prilike ovaj mesec definisaše kao najpesimističniji, ali naravno ove godine to ništa ne mora da znači, tako da ćemo dati sve od sebe da vam kako mesečnim, tako i dnevnim horoskopima damo savete kako na najbolji i najbezbolniji način da pregurate ovaj mesec! Za rođene u novembru postoji jedna kontraverza, kažu da bebe koje se rode tokom ovog meseca imaju najbolji imnitet, a sa druge strane, najviše serijskih ubica se rodilo baš u novembru. Zanimljivo, zar ne? Tokom meseca preovlađuje znak Škorpije (24.10.-22.11.), vladari 8. kuće horoskopa, sa vladajućim planetama Marsom i Plutonom . Škorpije su najseksualniji znak zodija,a veoma su sebični i posesivni ljubavnici. Muškarci zrače tajanstvenim parmom, a žene đavolskom lepotom i zadovljivošću.

novembar32

Od poznatih faca rođenih tokom novembra izdvojićemo: Anthony Kideis, Pi Diddy, Matthew Mc Conaughey, Bryan Adams, David Guetta, Tara Reid, Leo DiCaprio, Ryan Gosling, Whoopi Goldberg, Gerard Butle, Danny DeVito, Calvin Kleun, Jodie Foster, Meg Ryan, Scarlet Johannson, Miley Cyrus, Kelly Brook, Rita Ora, Tina Turnet, Billy Idol... Njih, ali i ostale ćemo detaljnije da obradimo u dnevnim horoskopima. Detaljan mesečni horoskop, kao što ste već navikli, možete da vidite na našem sajtu, i ovaj put smo pokušali da ga napišemo što jednostavnije, bez puno stručnih izraza i fraza, tako da će svima biti jasno šta nas čeka tokom novembra... Pogledajte i proanalizirajte mesečni horoskop, a za sve savete, pitanja, konsultacije… naši astrolozi su 24h dnevno tu, pozovite ih i konsultujte se sa njima! Miran, zdrav, srećan i berićetan novembar vam želimo!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Pred kraj svakog meseca objavljujemo mesečni horoskop za naredni mesec, kako na sajtu, tako i na Facebook i Google+ stranicama, pa Vas savetujemo da se priključite stranici koja odgovara Vašem znaku, kako bi bili na vreme obavešteni o novim mesečnim horoskopima!