Najnovije na sajtu

Mesečni horoskop za OKTOBAR

I mesec oktobar nam je zakucao na vrata… Već 10. put ove godine čitate mesečni horoskop, još malo pa će i novi godišnji horoskop biti spreman, vreme leti li leti, i zato svaki trenutak treba iskoristiti na najbolji mogući način, uživati u svemu što se dešava, ne nervirati se ama baš ni oko čega i misliti svojom glavom. Život je prekratak, tuga bi bila potrošiti ga u prazno… Oktobar, vuče ime po reči okto, što je bio osmi mesec u Rimskom kalendaru. u Hrvatskoj je Listopad, kod nas nekada bio Šumopar, a kod Slovenaca Vinotok :) Za osobe rođene tokom ovog meseca kaže se da su lepe, atraktivne, vole da ćaskaju i da se druže. Ne lažu, ne pretvaraju se. Sebični su, brižljivi, ljobomorni, ali su puni ljubavi i brige prema drugima. Neki od poznatih ličnosti rođenih tokom oktobra su Sting, Zlatan Ibrahimović, Gwen Stefani, Kate Winslet, Simon Cowell, Hugh Jackman, Margaret Thatcher, Usher, Roger Moore, Eminem, Kim Kardashian, Katy Perry, Winona Ryder… Ostale ćemo detaljnije da pominjemo u dnevnom horoskopu.

oktobar-mala

Kao što već vidite, mesečni horoskop za oktobar je spreman, trudili smo se da ga napišemo što čitljivije, bez “stručnih” izraza i fraza, tako da svako može da sazna šta su mu Zvezde odredile za ovaj mesec. Proanalizirajte ga, biće vam sve jasno, a za sve savete, pitanja, konsultacije… naši astrolozi su 24h dnevno tu, pozovite ih i konsultujte se sa njima! Miran, zdrav, srećan i berićetan oktobar vam želimo!

 Ovan
 (21. mart – 20. april)

Bik
(21. april – 21. maj)

Blizanci
(22. maj – 21. jun)

Rak
(22. jun – 22. jul)

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Devica
(23. avgust – 22. septembar)

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Strelac
(22. novembar – 21. decembar)

Jarac
(22. decembar – 20. januar)

Vodolija
(21. januar – 18. februar)

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Pred kraj svakog meseca objavljujemo mesečni horoskop za naredni mesec, kako na sajtu, tako i na Facebook i Google+ stranicama, pa Vas savetujemo da se priključite stranici koja odgovara Vašem znaku, kako bi bili na vreme obavešteni o novim mesečnim horoskopima!