Najnovije na sajtu

Ovan – godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2021.

Dragi Ovnovi,
Venera će početkom januara ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere i na početku godine će vam doneti mogućnost da ostvarite solidnu zaradu kroz pokretanje velikih projekata poput građevinskih. Uspeh vas očekuje i kroz arhitekturu i dizajn. Mars će ući u znak Bika i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas finansijski opteretiti jer ćete imati velika ulaganja i troškove. Budite pažljivi u rukovanju novcem do marta. Sredinom januara će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa saradnicima, što će vam naneti dodatne finansijske pritiske. U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom i imaćete zastoje na polju novca. Mars će tokom marta i aprila prolaziti kroz znak Blizanaca i bićete više nego obično u pokretu, vodićete intenzivne pregovore o novim poslovima i imaćete uspeha u trgovini. U organizacionom delu posla i u dogovorima nailazićete na teškoće. Krajem aprila imaćete odličnu ideju kako da zaradite veliki novac i to ćete uspeti da ostvarite. U maju će Jupiter ući u znak Riba privremeno i počećete da pravite tajne planove.

Solarna eklipsa u junu dovešće do otkazivanja nekih dogovora i važni pregovori vam neće uroditi plodom, a neke planove ćete morati da menjate. Krajem juna i na početku jula budite pažljivi sa novcem i izbegavajte rizična ulaganja jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Krajem jula se Jupiter retrogradno vraća u Vodoliju, pa ćete trebati da poradite na poboljšanju saradničkih odnosa. Avgust i septembar su vam povoljni za odmor. Možete ostvariti uspeh u javnosti. U novembru će vam izazovni aspekti Marsa sa Saturnom i Uranom doneti teškoće i zastoje na finansijskom polju. U decembru će Venera krenuti retrogradno u Jarcu i vašem polju posla, pa ćete uspeti da dovršite važne zaostale obaveze.

Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u martu, avgustu i septembru. Vaše veštine će biti tražene u oblastima građevinarstva, industrije i trgovine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2021.

Ako ste u vezi:

Potrudite se u prvoj polovini godine da zajedničkim naporima sa voljenom osobom ostvarite važne zajedničke ciljeve. U vezi toga ćete se dobro razumeti. Vaša komunikacija će biti otvorena, iskrena i držaćete se onoga što se dogovorite. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima i nalazićete dovoljno vremena za skladne intimne trenutke udvoje.

Sredina godine donosi vam nesklad i nerazumevanje zbog Solarne eklipse u Blizancima. U vašu vezu će se uvući sumnja i nepoverenje koje će izazivati svađe. Tokom avgusta i septembra ćete uložiti napor da rešite protekle nesuglasice. Od oktobra do kraja godine ćete imati sklad i uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Zajednički planovi će vam se ostvariti.
Ako ste slobodni:

Februar vam donosi poznanstvo sa osobom koja je drugačija od većine ljudi koje poznajete i koja se izdvaja po nečem originalnom. Privući će vas njegov slobodan duh i otvorenost u ispoljavanju osećanja. Vaš odnos će početi kao neobavezno druženje i u početku ćete tu osobu doživljavati kao prijatelja. Vremenom ćete uvideti da postoje obostrane emocije i da je vaš odnos više od običnog prijateljstva. Sredinom septembra ćete ući u skladnu vezu koja može da traje.

Stariji Ovnovi će tragati za osobom sa kojom mogu da budu u slobodnoj vezi. Već u prvom kvartalu godine će doći do poznanstva sa osobom koja će biti spremna na takvu vezu. Od septembra ćete poželeti ozbiljnu vezu i dobićete šansu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2021.

Bićete osetljivog zdravlja u februaru kada ćete osećati tegobe u zglobovima, posebno ako bolujete od artritisa. U junu ćete biti podložni disajnim smetnjama. Izbegavajte mesta sa zagađenim vazduhom. U oktobru će vam biti osetljivi bubrezi. Ostalih meseci u godini bićete stabilnog zdravlja. U proleće i leto će vam prijati svakodnevne fizičke aktivnosti.

Neophodna vam je ishrana koja će vaš organizam dovesti u ravnotežu. U ovoj godini je to hrana koja je bazna, dok vam se preporučuje da znatno umanjite unos namirnica koje povećavaju kiselost organizma. Limun, zeleno povrće i maslinovo ulje možete koristiti u ishrani svakodnevno. meso, ribu, mleko i jaja jedite umereno. Izbegavajte kafu i mesne delikatese.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za 2021.

5, 12, 17, 20, 24