Najnovije na sajtu

Ovan – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Ribama, Jarčevima, Vagama Najgore ćete se slagati sa: Vodolijama, Devicama i Rakovima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Ove godine vi ćete moradi da preuzmete inicijativu kako biste poboljšali postojeću vezu, odnosno ušli u novu ako ste trenutno sami. Oni koji su u vezi moraju malo da eksperimentišu, da budu romantičniji inače će godinu obeležiti česte svađe i nesloga. Eksperimenti koje smo pomenuli će unaprediti lepotu i šarm vašeg seksualnog iskustva, tako da... samo napred!

ljubavni-horoskop

Neke loše porodične vesti će pokvariti romansu ljubavnog života tokom ove godine, naročito u periodu kada se od vas najviše očekuje da se posvetite vašoj ljubavi (godišnjice, rođendani, vama dragi datumi). Znajte da vas to čeka, pa spremno dočekajte i sprečite takve situacije, a ključ uspeha će biti otvoreni razgovori o svim problemima koji mogu da prkose vašoj ljubavi.

Ovnovi koji su dugo u vezi, koji su u braku, će imati velike šanse za vanbračne afere prvenstveno zbog nedostatka vremena koje im partneri posvećuju. Savet je da se u takve veze ne ulazi već da se sa partnerima otvoreno popriča o svim problemima, pa ako ni to ne pomaže da se razmišlja o raskidima i razvodima.

Ako ulazite u nove veze, ova godina je stvorena za veze sa ribama, jarčevima ili vagama, a u svakom slučaju treba izbegavati vodolije, device i rakove.

Očekuje vas mnogo dobrih „šansi“ ove godine, ali savet je da ne srljate, već da pažljivo odaberete i prigrabite najbolju.

Sve u svemu 2014. može da bude teška godina što se ljubavi tiče, pa budite oprezni i sve faktore koji bi mogli da utiču na vaš ljubavni život – eliminišite koliko god je to moguće!

Ovnovi, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 komentar dana Ovan – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. pogodili ste a to radi zvezde moj muz je rak i nikako nemogu komuniciram

Comments are closed.