Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Ovnove! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Evo ga jedan dobar mesec što se tiče finansija i poslova za Ovnove! Baš dobar mesec bi mogao da bude, Mars je u Biku tokom celog meseca, tako da ćete biti fokusirani na dobre poslovne poteze, koji bi morali da rezultuju boljim finansijskim stanjem nego inače. Svaka promena na bolje je dobrodošla, pa zato iskoristite ovaj mesec kako znate i umete. Ako ste imali problema u prethodnom periodu, ako ste pozajmljivali novac, pravo je vreme da ga vratite ili bar započnete smanjenje dugova po svim osnovama. Oni koji su u problemu sa karticama, minusima, čekovima… ovaj mesec bi morali da porade na tome, da što je više moguće tih dugova anuliraju! Manji minus - manje problema za vas. Odličan period će biti za sve početnike u poslu, bilo za one koji traže posao, ili za one koji su nedavno počeli da rade i koji tek treba da se dokazuju. Ako ste od ovih prvih - ovaj mesec biste trebali da ostavite dobar utisak na potencijalne poslodavce, a ako radite i već neko vreme tražite svoju šansu - ovaj mesec je morate pronaći. I iskoristiti, naravno. Sve u svemu odličan mesec, iskoristite ga na najbolji mogući način! Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Definitivno, ovo je mesec ljubavi. Oni koji se vole - voleće se još više, a nikakvi problemi (sem standardnih trzavica bez kojih ni jedna veza ne može da funkcioniše) vas neće ometati da uživate sa voljenom osobom tokom ovog meseca. Proleće je deo godine kog pripadnice ovog znaka najviše vole, pa ako ste u vezi sa devojkom iz znaka Ovna očekujte odlično raspoloženje, a koje možete još da povećate nekim sitnim znakom pažnje, nekim neobaveznim poklončićem. Muškarci iz znaka Ovna, dame ako imate jednog kraj sebe - očekujte strastvene noći, očekujte da Ovan proradi onako kako sam on ume, i to tamo gde je najbolji - u krevetu! Uživajte u aprilu!

Ako ste usamljeni:

Venera je u Biku u prvih 10-ak dana meseca, pa će vaše osvajačke sposobnosti biti najjače u tom periodu. Znate i sami šta da radite, ako imate simpatiju, ako vam se neko svideo - najlakše će vam biti da krenete na “sve ili ništa” u prvih 10 dana meseca. Ako ništa drugo, potencijalnom partneru će se svideti vaša snaga, vaša upornost i stav. Samopouzdanje bi trebalo da bude dobro do kraja meseca, pa ako vam Venera ne pomogne u prvih 10 dana, nije sve izgubljeno. Pokušavajte i pokušavajte, generalno ovo je mesec ljubavi, a to morate da iskoristite - ako ne da zasnujete vezu, onda bar da upoznate (i ostavite utisak) osobu koja će vam u bliskoj budućnosti biti suđena.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Ne treba puno da se piše o zdravlju, biće dobro, bez ikakvih većih problema. Povedite računa da redovno spavate, da se odmarate i što manje nervirate. A to, to je nešto što je u vremenu u kome živimo pravo bogatstvo. Znate li nekoga da se ne nervira, da je odmoran i naspavan? Teško. Ali dajte sve od sebe da se koliko toliko opustite i živite rasterećeno, produžićete sebi život tim tempom života. Oni koji imaju problema sa prolećnim alergijama neka se odmah obrate lekarima kako bi ovaj mesec što lakše pregurali probleme koje su imali tokom prethodnih godina. Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 2, 4, 8, 10, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni horoskop za 20.03.2015. - Ljubav, posao i zdravlje | Današnji Dnevni Horoskop
  2. Dnevni horoskop za 21.03.2015. - Ljubav, posao i zdravlje | Današnji Dnevni Horoskop

Comments are closed.