Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za april 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2022. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2022.

Dragi Ovnovi,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom i otvoriće vam mogućnosti za početak nove saradnje koja bi mogla da vam obezbedi stabilno poslovanje i dugoročnu korist ali će u isto vreme u sebi nositi velike izazove i zahtevaće od vas ulaganje velikih napora. Venera ulazi u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam doneti dobar osećaj za poslove koji su povezani sa kreativnim oblastima, zdravstvom, humanitarnim zanimanjima i svemu što podrazumeva čuvanje tajni. Merkur će 7. aprila praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam napredak u poslovima koje obavljate u saradnji ili ih radite timski. Uspeh vas očekuje u saradnji sa društvenim institucijama. Ostvarićete efikasnu koordinaciju u svim poslovnim odnosima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas pokrenuti ka izradi novih finansijskih planova. Bićete dobro organizovani u rukovanju novcem. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da pokrenete jedan veliki projekat iz oblasti dizajna koji ćete razvijati u tajnosti i koji vam može doneti velike dobitke.

Sekstil Sunca sa Saturnom doneće vam pogodnosti da učvrstite vaš položaj ali i da zauzmete bolje pozicije i postignete bar jedan važan cilj. Uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom i inženjeringom. Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u razradu novih poslovnih mogućnosti koje vam mogu omogućiti da prestignete konkurente. Merkur će 24. aprila praviti kvadrat sa Saturnom i omogućiće vam značajan napredak u razvoju velikih i dugoročnih projekata i uspešnu saradnju sa velikim preduzećima. Parcijalno pomračenje Sunca odigraće se 30 aprila u znaku Bika i u vašem polju novca, što će vam doneti zastoje i komplikacije u prilivu očekivanih prihoda. Izbegavajte nove investicije.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima zdravstva, inženjeringa, logistike i hemijske industrije.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2022.

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila omogućiće vam skladne intimne trenutke uz voljenu osobu i pojačaće vašu bliskost. Vaša osećanja će biti puna topline i nežnosti koju ćete pružati samo voljenoj osobi u trenucima kada ste nasamo. Pružaćete emotivni oslonac partneru i poboljšaćete međusobno poverenje. Partner će vam poveriti svoje tajne.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Merkurom, što će vam doneti više zabave i društvenih aktivnosti uz voljenu osobu. Konjunkcije koje će Venera praviti sa Neptunom i Jupiterom doneće vam duboke i korisne uvide u suštinu vaše emotivne veze. Ovo ćete podeliti sa partnerom, vaš odnos ćete podići na viši nivo i bićete ispunjeni srećom.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Riba 5. aprila doneće vam poznanstvo sa atraktivnom osobom u koju ćete se zaljubiti i koja će prema vama biti otvorena u pogledu emotivnog zbližavanja. U drugoj polovini aprila ćete neočekivano započeti slobodnu i tajnu emotivnu vezu koja će biti puna međusobnog razumevanja, iskrene komunikacije, smeha i zabave. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu koja će vam otvoriti emotivne dubine i sklad koji su vam do nedavno biti nedostižni.

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini aprila ostvariti blizak odnos sa osobom koja im se duže vreme sviđa. Odlučićete da započnete emotivnu vezu u tajnosti kako biste mogli jedno drugom da se posvetite u potpunosti i imate potpuni mir.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2022.

Velikim delom aprila bićete stabilnog zdravlja i u pokretu, bavićete se svakodnevnim fizičkim aktivnostima i ići u svakodnevne kraće ili duže šetnje. Pridržavaćete se zdrave ishrane i zdravih životnih navika, što će ojačati vaš imunitet i kondiciju. U trećoj dekadi aprila mogući su bolovi u kolenima i lakša prehlada zbog kvadrata Merkura sa Saturnom.

Potrebna vam je ishrana koja će poboljšati vašu krvnu sliku i uticati na stabilan krvni pritisak i bolju cirkulaciju. U tu svrhu je neophodno da uzimate namirnice koje sadrže u sebi gvožđe. Od mesa jedite govedinu i živinu, a od ribe skušu i tunu. Od povrća uzimajte zeleno povrće, spanać i blitvu. Od voća jedite koštunjavo i sušeno voće. Uzimajte B vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2022.

3, 8, 12, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.