Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Ovnovi,
Sunce i Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom u prvoj dekadi avgusta. Ovi napeti aspekti će vam doneti velike teškoće na finansijskom polju. Bićete skloni nepromišljenim rizicima zbog kojih biste mogli pretrpeti gubitke. Odnosi sa saradnicima će se iskomplikovati i može doći do raskida jedne saradnje zbog neslaganja oko raspodele dobiti. Na polju platnog prometa imaćete zastoje. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u kredite. Budite pažljivi štedljivi u rukovanju novcem. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i započećete da planirate nove ponude u oblasti usluga. Vaši odnosi na poslu će funkcionisati stabilno. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva, računovodstvom ili završenim radovima u građevinarstvu. Venera će ući u znak Vage 16. avgusta, a kako ovim znakom vlada, Venera će vam doneti uspeh u javnosti i pokrenuće vas ka novim poslovnim partnerstvima. Ako se bavite pravnim oblastima ili radite sa klijentima, vaše stručne sposobnosti će biti tražene. Bavićete se ugovorima i savetima.

Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom 19. avgusta i pružiće vam povoljne mogućnosti da pokrenete nove poslove koji su povezani sa uslugama servisa, mehanikom i farmacijom. Sunce će 20. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i ostaćete bez podrške koju ste očekivali sa stručne i finansijske strane. U trećoj dekadi meseca trigon Marsa sa Uranom će vam pomoći da rešite zastoje i teškoće na polju novca i prikupite sredstva za nastavak prioritetnih zadataka. Venera će praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite poslovne odnose i ostvarite značajan napredak u velikim i dugoročnim poslovima, timskom radu, odnosima sa saradnicima, javnim i pravnim oblastima. Moguć je uspon u karijeri.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u svojoj struci, u društvenim institucijama, industriji, poljoprivredi ili građevinarstvu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom i donosi vam ostvarenje novih planova i drugačiji, osvežavajući pristup partneru, što će unaprediti vašu emotivnu vezu. S druge strane, opozicija Venere sa Neptunom 10. avgusta vas upozorava da izbegavate tajne, skrivanje činjenica i nekorektne poteze prema voljenoj osobi jer može doći do zahlađenja.

Venera će u drugoj polovini avgusta ući u znak Vage i vaš partner će vam pružiti najbolje od sebe. Potrudite se da za to pokažete zahvalnost. Trigon Venere sa Saturnom u trećoj dekadi avgusta će vam doneti dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Bićete čvrst oslonac vašem partneru u svemu, ostvarićete stabilnost u odnosu i uživaćete u izlascima i druženju.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi susret sa osobom koja je drugačija od većine ljudi koje poznajete, kako po svom stilu, tako i u svojim stavovima. Privući će vas svojom originalnošću i otvorenošću na nova iskustva. U početku će vam delovati kako sa vašom novom simpatijom možete da imate samo prolaznu avanturu i na to ćete pristati. Već u drugoj polovini avgusta ćete oboje osetiti kako se između vas bude osećanja i potreba da imate stabilnu vezu. Oboje ćete biti zadovoljni i ispunjeni.

Stariji Ovnovi će biti prijatno iznenađeni pažnjom koju će dobijati od osobe koja će iznenada ući u njihov život i koja će u njima podsticati potrebu za novim iskustvima u ljubavi. Ovo može da se pretvori u skladnu i dugu emotivnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Izazovni aspekti Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja u prvoj dekadi avgusta doneće vam tegobe u zglobovima. Izbegavajte da se opterećujete, a posebno nemojte da nosite veće terete. Izbegavajte hladne napitke po vrućini jer možete prehladiti grlo. Druga polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje i pojačava vaš imunitet. Zdravo se hranite.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji pretežno od voća i povrća. Svakodnevno možete da uzimate lubenicu, dinju, grožđe, breskve, ananas i kivi od voća. Od povrća jedite tikvice, karfiol, grašak, krompir, šargarepu i sočivo. Meso jedite umereno. Bar dva puta nedeljno pripremajte ribu. Izbegavajte namirnice pečene na ulju. Pijte više tečnosti i sok od limuna.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

2, 8, 14, 19, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.