Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2022. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2022.

Dragi Ovnovi,
Mars će 2. avgusta praviti konjunkciju sa Uranom i otvoriće vam nove mogućnosti za sticanje finansijskih dobitaka i za investiranje. S druge strane će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da izbegavate oblasti koje nude naizgled laku zaradu i izbegavajte ishitrene finansijske poteze. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device gde je snažan i doneće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novih projekata u oblasti usluga. Uspeh očekuje Ovnove koji se bave zdravstvom i higijenom. Mars će 8. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti ozbiljne teškoće i zastoje u razvoju velikih i dugoročnih projekata zbog neslaganja sa saradnicima i nadređenima. Ovo će se nepovoljno odraziti na vaš napredak u karijeri, a može vam doneti i finansijske gubitke. Opozicija Venere sa Plutonom će vas primorati da odložite neke rokove zbog nedostatka sredstava. Jedan projekat bi mogao da bude otkazan, a to bi vam nanelo štetu. Neophodno je da budete otvoreni na kompromisna rešenja.

Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i doneće vam uspeh i dobitke kroz oblasti dizajna, ugostiteljstva i zabave. Opozicija Sunca sa Saturnom 14. avgusta vas upozorava da izbegavate rizične investicije. U vezi jednog važnog projekta ćete imati problema sa nadređenima. Trigon Venere sa Jupiterom će vam pomoći da prikupite sredstva za rešavanje najvažnijih radnih zadataka i tako ćete prevazići prethodne teškoće i zastoje. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da započnete pregovore o novim projektima. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine i saobraćaja. Merkur će 26. avgusta ući u znak Vage, što će vam doneti mogućnosti za potpisivanje novih ugovora koji se mogu pokazati isplativim.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima elektronike, zdravlja, usluga i ugostiteljstva. Privremeni posao možete dobiti u trgovini.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2022.

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini avgusta praviti sekstil sa Marsom, što će vam doneti više sklada u odnosima sa članovima porodice. Trigon Venere sa Neptunom činiće vas osetljivim na potrebe vašeg partnera i bićete spremni da voljenoj osobi ispunite želje i potrebe. Opozicija Venere sa Plutonom činiće vas sklonim ljubomori i uneće napetost u vaš odnos.

Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta otvoriće vam mogućnosti da poboljšate zabavu i da imate više opuštajućih trenutaka uz voljenu osobu. Imaćete inicijativu i na pravi način ćete činiti srećnim vašeg partnera. Ulazak Merkura u znak Vage će doprineti boljoj komunikaciji i lako ćete se dogovarati oko svega. Vodićete zabavne razgovore.

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Marsom na početku avgusta doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući i sa kojom ćete već pri prvom susretu osetiti kako imate nešto zajedničko. Počećete da se viđate i izlazite i vrlo brzo ćete spoznati kako ste intuitivno povezani i kako lako možete da osetite šta je vašoj simpatiji od vas potrebno u ljubavi. Umećete to da pružite na obostrano zadovoljstvo. Pratiće vas sreća u ljubavi i do kraja meseca ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu.

Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju su nedavno upoznali i koja je otvorena na blizak odnos. Do sredine meseca ćete oboje biti zaljubljeni i spremni da uđete u emotivnu vezu. Nova veza će se pokazati kao ispravna odluka.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2022.

Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i vaše polje zdravlja, što će vam doneti snažno i stabilno zdravlje. Više vremena ćete posvetiti preventivi i primeni metoda za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. U trećoj dekadi avgusta vam opozicija Merkura sa Neptunom može doneti teškoće sa cirkulacijom, sklonost alergijama i hormonski disbalans.

Prijaće vam da praktikujete ishranu namirnicama koje su bogate ugljenim hidratima. Uzimajte hleb od celog zrna za doručak, uz feta sir, masline i jogurt. Za glavni obrok vam se preporučuju integralne testenine i pirinač. Od povrća jedite kupus, grašak, pasulj, papriku i paradajz. Od voća jedite lubenice, dinje, grožđe, urme i smokve. Uzimajte B vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2022.

7, 11, 15, 20, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.